close

Tips til årets skolestart

Vi håper sommerferien har vært fylt med herlige eventyr og fine minner, og nå er det snart tid for å ta fatt på et nytt skoleår! For å hjelpe deg med å gi barna en god start på skoleåret har vi samlet noen nyttige tips og anbefalinger.

Oppdater garderoben på en bærekraftig måte
Det er alltid spennende med nytt skoleår og en flott mulighet til å friske opp garderoben din! Besøk Green Kids & Moms Secondhand og oppdag fine og praktiske klær til det nye skoleåret. Her finner du så mye unikt og leter du litt, finner du alltids noen skatter. Fra komfortable hverdagsantrekk til stilige skolesekker.

Finn frem skrivesakene
For å gjøre skoledagene mer produktive og inspirerende, er det viktig å være godt utstyrt med skrivesaker av god kvalitet. Besøk Norli bokhandel for å finne et variert utvalg av penner, blyanter, notatbøker og alt annet du trenger.  Og hvis du ønsker å finne gode tilbud på skrivesaker av god kvalitet, så er Europris stedet å gå til! De har et bredt sortiment av skoleutstyr til rimelige priser, slik at du kan få alt du trenger uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Vi ønsker deg en fantastisk skolestart og et spennende skoleår!