close

Disse høsttrendene må du få med deg!

Gjør deg klar for varme farger, store plagg og det naturlige nå som høstsesongen snart står for tur! Dette er årets trender for høsten 2023.

Fellesnevneren for høstens hårtrender er det naturlige. Vi kan se frem til varme og mørke toner, og ulike stiler av oppklippet hår. Det kan både være skummelt og vanskelig å gjøre endringer med håret, men Zaga Hårstudio veileder deg til å ta valget som føles best for deg. Du skal finne din stil og det hjelper de flinke frisørene deg med.

Når vi er inne på utseende, er det ikke til å legge skjul på at vipper og bryn har fått stor oppmerksomhet de siste årene. Også her er det naturlige, men velstelte tilbake. Dersom du ønsker å gjøre noen tiltak for å se enda freshere og velstelt ut kan du booke bryns- eller vippetime hos Min Hudklinikk. Voks brynene og gjør et lite vippeløft for å bli litt ny til høsten.

Kle deg moteriktig for sesongen. Denne høsten ser vi lange kåper, ruter og farher som lysegult, beige, sjokkrosa og rødt hos kvinnene. Mennene kan også forvente maksimalisme og kontraster. Sterke farger og store plagg som frakker, chunky strikk og blazers er det som preger motebildet. Oppdater garderoben hos Green Kids & Moms Secondhand og ARW.

Også hjemmet blir påvirket av nye trender. I år har stilene «Cottage core» og «Wabi sabi» tatt landet med storm, og det stopper ikke inn i høstsesongen. Cottage core er en avslappet, romantisk stil med fokus på bærekraft og gjenbruk. Wabi Sabi der i mot er en trend hentet fra tradisjonell, japansk estetikk og kjennetegnes med asymmetriske og ujevne møbler. For å gi stilen det lille ekstra er det alltid hyggelig å pynte med blomster. Blomsterpikene hjelper deg med å finne blomstene og plantene som passer din stil og som ikke minst som passer sesongen.

Velkommen til høstsesongen på Løren!