close

STERK Helse i frontlinjen!

I en veldig vanskelig tid hvor en ny smittebølge herjer hovedstaden er STERK Helse sitt samfunnsansvar bevisst. 

 Trenings- og helseinstitusjoner over hele landet har blitt hardt rammet av koronapandemien. STERK Helse (tidligere STERK Legevakt Øst) er en viktig aktør i smittesporings-arbeidet.

– For tiden er det vår medisinske avdeling på Vinslottet som står i sentrum. Vi er nødt til å bidra til å slå ned denne pandemien, og derfor bistår vi Oslo kommune med en operativ feberklinikk. Hele 25 prosent av Oslos befolkning som testes for korona, testes hos oss. Vi utfører hele 3000 tester i uka, forteller eier og daglig leder av STERK Helse AS, Kjetil Larsen.

Fagkompetanse under ett og samme tak 

STERK Helse har i tillegg til sitt arbeid med korona bestemt seg for å flytte alle sine klinikere – fysioterapeuter, osteopater og kiropraktorer – fra treningssenteret i Peter Møllers vei, til sitt medisinske senter i Bøkkerveien på Hasle (Vinslottet).

– Vi ønsker et rendyrket treningssenter i Peter Møllers vei, og samler derfor all medisinsk kompetanse på vårt helsesenter på Vinslottet fra 1. januar 2021. Her er det 13 behandlingsrom, fastleger og privatleger – og så blir det altså en stor muskel- og skjelettavdeling. Ved å samle kreftene under ett og samme tak, kan vi enklere tilrettelegge og skreddersy behandlinger og treningsopplegg for den enkeltes behov og ønsker, sier Larsen.

Takker lokalbefolkningen 

STERK har holdt til på Løren siden 2015. På knappe seks år har de vokst fra en liten bedrift med få ansatte, til å bli et velrennomert og fullverdig helse- og treningssenter med flere titalls høyt kvalifiserte medarbeidere.

-Vi er store lokalt, og små sentralt. Vi kan takke lokalbefolkningen for at vi har kommet dit vi er i dag. Ikke minst er vi evig takknemlig for all støtte vi har fått i denne vanskelige korona-tiden, som har medført permitteringer og til tider stengte dører. Tusen takk til alle på Løren som bryr seg om oss, sier en tydelig rørt Larsen.

Avslutningsvis kan vi komme med en gladnyhet til alle treningsentusiaster: Kjetil og hans dyktige medarbeidere har ikke til hensikt å gi opp.
1. mai 2021 åpner de nemlig et nytt treningssenter på 1600 kvm på Haslelinje mellom Cowi- og Allerbygget.

Vi gleder oss til 2021. I mellomtiden – hold avstand, vask hender og ta vare på hverandre!