close

Nordvik inviterer til pepperkake-budrunde på Løren!

https://unsplash.com/@dariomingarelli

Har du lyst til å bli med på julens hyggeligste pepperkake-boligeventyr i regi av Nordvik? Da må du finne frem kjevle, glasur og former slik at du kan donere ditt pepperkakehus til Lørens aller første pepperkakelandsby.

Det er eiendomsmeglerne Nordvik som denne julen har tatt initiativ til å bygge Lørens aller første pepperkakelandsby. De inviterer derfor samtlige beboere på Løren til å donere sitt pepperkakehus innen 4. desember.

Pepperkakehusene vil deretter stilles ut i en pepperkakelandsby inne på Løren Torg som alle kan besøke i løpet av førjulstiden.

Den 15. desember blir det enda mer spennende. Da starter budrunden på samtlige hus i landsbyen. Pengene fra auksjonen vil gå uavkortet til Plan Norge «Dugnad mot Korona». Samtlige bud vil bli en del av donasjonen, men kun det høyeste per hus får ta med pepperkakehuset hjem.

Vi håper du deltar i årets hyggeligste juleaktivitet og bidrar til varme og glede, ikke bare på Løren, men også hos barn og unge – og særlig jenter, som trenger det litt ekstra i disse dager.

Vil du/dere bidra med et pepperkakehus?
Epost: loren@nordvikbolig.no
Telefon: 948 75 301