close

Hvilken julekalender skal du kose deg med i år?

https://unsplash.com/@markusspiske

Sjokolade? Lakris? Deilige hudprodukter? Konfekt? Rampenisse-kalender?

Mulighetene er mange, og her finner du en oversikt over alle de forskjellige kalenderne som er å få tak i på Løren. De firbeinte kan tilogmed få egen kalender i år! Husk at det ikke finnes noen grenser på hvor mange kalendere dere kan ha, ja takk begge deler sa Ole Brumm uten skam.

Meny Løren Torg – Her finnes det et meget godt utvalg av sjokoladekalendere med alles favoritter på forsiden, Jacobs lakriskalender, vingummikalender, pukka te kalender, Anthon Berg marsipan med flere! For å ta en titt på oversikten til Meny trykk her.

Kaffebrenneriet – har kommet med sin aller første julekalender i begrenset opplag! Bak hver luke skjuler det seg en smaksopplevelse som garantert får deg i julestemning. Med 13 forskjellige smaker har du mye å glede deg til, og de frister med blant annet ingefær-karamell, appelsinmarsipan, kaffekaramell med sertao espresso, hasselnøtt og pistasjpraline og deres populære pepperkakebar.

Nille Løren Torg – Hos Nille finner du den populære Paw Patrol lekekalenderen, Disney kalender med 24 små bøker, sjokolade og godterikalender i flere slag.
De har for tiden 30 % rabatt på alle julekalendere!

Apotek 1 – kan friste med julekalenderen «Førjulstid» som er en smaksrik opplevelse med sjokolade/sjokoladelakris og te i hver luke, hver dag i adventstiden.
Med drasjert sjokolade i nydelige kombinasjoner med nøtter og lakris, samt eksotisk te fra hele verden. Inneholder sort te, urtete, rooibos-te og fruktte.
Nyt 24 dager full av søte overraskelser!

Norli Løren Torg – har flere alternativer som f eks Pondus med deilig sjokolade servert med litt humor, Lego City og Lego Friends kalender, Stjernestøv og Malmø Chockladfabrik sin altfor digge sjokoladekalender.

Empet Dyreklinikk -har egne kalendere til de firbeinte som absolutt alle kjæledyr fortjener! De har i tillegg mange fine produkter som egner seg som kalendergaver om du lager en egen til din pelskledde venn.

 

Om du ikke ønsker å kjøpe en ferdigsnekret kalender er det jo selvfølgelig også mulighet for å kjøpe 24 av dine absolutte favoriter og sette sammen en egen pakkekalender. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du fyller kalenderen med, og på Løren finner du alt du kan ønske deg og litt til!

Gledelig adventstid!