close
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

I vårt sted

20. oktober 2023 - 15. juni 2024

Fra 20.oktober kan du oppleve stykket I vårt sted av Arne Lygre, en av Norges fremste samtidsdramatikere. Stykket handler om behovet for å ha noen i livet sitt, om å være der for hverandre og kjenne seg igjen i hverandre. Det handler også om frykten for å bli valgt bort og bli alene.

I «I vårt sted» får du møte Astrid som har hatt et langt og nært vennskap med Eva. Nylig har hun også møtt Sara, og et nytt og skjørt vennskap skal defineres. Hvem kan de være for hverandre? Kan de få en større og viktigere plass i hverandres liv enn det tiden de har hatt sammen skulle tilsi?

Arne Lygre og regissør Sigrid Strøm Reibo fortsetter samarbeidet etter suksessen med Meg nær på Amfiscenen i 2019. Denne gangen vil stjernelaget Gisken Armand, Laila Goody og Mariann Hole gi liv til de tre kvinnene i denne fortettede og formsterke teksten på Kanonhallens scene.

Sigrid Strøm Reibo er dobbeltvinner av Heddaprisen og tidligere husregissør ved Nationaltheatret. Fra 2018 – 2022 var hun også husregissør ved Det Kongelige Teater i København. Arne Lygre har vunnet både Heddaprisen og Ibsenprisen, og står bak flere kritikerroste og prisbelønte forestillinger som husdramatiker på Nationaltheatret, samt suksessen Tid for glede på Det Norske Teatret i fjor.

Kjøp billetter her. 

Detaljer

Start:
20. oktober 2023
Slutt:
15 juni