close

Årets vinterferieaktiviteter på Løren

Vinterferien står for tur og vi har samlet en rekke tips til deg som skal tilbringe ferien hjemme i år❄️⛸️☕️

Teater og middag ute
Nationaltheatret er et flott kulturtilbud for både store og små. Denne vinteren viser de «Lykke til, Cathrine Foss!» og familiestykket «Nattergalen». Dra med familien eller vennegjengen på teater og ha en fantastisk kveld i Kanonhallen. Kjøp billetter her.

Kombiner teaterbesøket med et deilig måltid ute. Løren bugner av flotte spisesteder for enhver anledning. Ønsker du det casual, dra på Gastropuben Fryd. Er det ut med familien, passer Peppes Pizza ypperlig. Eller hvis du vil dra et moderne sted med vennegjengen, sjekk ut Tiffanys! Se alle våre restauranter her. 

Aktivitetsdag med barna
Selv om det er ferie, kan det bli ensformig å bare ligge inne og se på tv-serier. Ta med barna ut på en aktivitetsdag i nærområdet. Lek i snøen og benytt dere av skøytebanen i Lørenparken. Ta med varm drikke og niste, og nyt en fin dag utendørs.

Er barna blitt for store til å leke i parken, kan en hyggelig tur i nærområdet være en fin aktivitet for familien. Gå i gatene dere aldri har utforsket før og bli bedre kjent med området. Avslutt turen med varm drikke og bakst hos Grains eller Kaffebrenneriet.

Tid for trening
Ønsker du å bruke den ekstra tiden i ferien til å bevege på kroppen? Bli med på gruppetrening eller kjør din egen treningsøkt på Sterk. Enten du vil trene alene eller dra med kjæresten eller familien. Dette er en fin mulighet til å få kvalitetstid med de du er glad i, samtidig som du får beveget på kroppen. Etter økten kan dere dra innom naborestauranten, Tiffanys, og nyte noen friske bowls.

Vi ønsker alle en riktig fin vinterferie og håper alle nyter fridagene til det beste!