close

Eat Thai: Et kulinarisk løft for Løren! 

Løren´s siste tilskudd på restaurantfronten, Eat Thai, åpnet dørene 24. januar i år. Og én ting er sikkert: De leverer spennende, eksotisk mat – og det til relativt hyggelige priser.

Vi tok turen innom Lørens nye takeaway-restaurant, for å få en feeling av hva slags sted dette er – og så ville vi selvfølgelig teste ut menyen. Det starter godt fra døren åpnes – lun og god atmosfære, blide folk og lukten av digg mat!

Restaurant Eat Thai er en moderne Thai takeaway-restaurant med fokus på ferske eksotiske råvarer, og fantastiske smaksopplevelser. Det ideelle thaimåltidet er en harmonisk blanding av det krydrete, det delikate, det søte og det syrlige. De karakteristiske trekkene er en fryd for ganen – og med delikat anrettede porsjoner, kan man lett tillate seg opptil flere smaksopplevelser i et og samme måltid.

Med mørke møbler i tre, omkranset av en behagelig lillatone i fargepaletten og lamper i naturlig rotting, er restauranten på Løren Torg et innbydende sted man får lyst til å gå inn og bestille mat.

Enten du er litt sulten og på farten, har lunsjavtale med en venninne, trenger overtidsmat til bedriften din – eller om du ønsker full middag sammen med familien – her finner du noe for enhver smak, og kan boltre deg i et eldorado av eksotiske smaker. For å nevne noe: Smakfull kremet suppe med kylling tilberedt i kokosmelk, flere varianter av wok og salater – og selvfølgelig ris- og noodle-retter – og forskjellige curry-retter med kylling og and.

Vi prøvde ut retten «Tom Kah Gai» (kremet suppe med kylling) – og smaken var upåklagelig, akkurat som servicen.

Restauranten på Løren Torg serverer også alkoholholdig drikke, som øl og vin.

Skal du bestille mat fra et utsøkt thailandsk kjøkken? Les mer her