close

Tips til sommerferieaktiviteter

Sommerferien nærmer seg for de aller fleste og selv om det er utrolig deilig med lange, late dager kan det være vanskelig å finne på noe å gjøre hver dag. Vi gir deg derfor noen tips til hva du kan gjøre med venner og familie denne sommeren!

Arranger sommerfest
Hva er vel ikke hyggeligere enn å samle alle du er glad i til en skikkelig sommerfest? Sett opp partyteltet i hagen og gjør klart til årets samling. Her har du en liten huskeliste til hva du trenger for den ultimate sommerfesten:

-Blomsterbuketter fra Blomsterpikene
-Partytelt, engangsservise, servietter og diverse pynt fra Europris
-Grillmat fra Meny
-Is fra Løren frukt og grønt

Piknik i parken
Ta lunsjen eller middagen ute i parken med gode venner. Bestill sushi fra Umai Sushi, pizza fra Løren kiosk og grill eller kanskje thaimat fra Eat Thai. Du finner noe til enhver smak her på Løren. Finn frem piknikpleddet og nyt det sommerlige været i Lørenparken med god mat.

Aktiv ferie
Ønsker du å bruke ferien på å være aktiv og komme sprekere og sterkere tilbake på jobb? Sterk Løren tilbyr gratis prøvetime for alle ikke-medlemmer. Dette er en fantastisk mulighet til å teste ut senteret og finne ut om det er noe for deg.

Bli ny dag
Vil du komme tilbake fra ferien med freshe klær, ny hårlook og ro i kroppen? Ha en «bli ny dag» med oss. Start dagen med å fikse håret hos Zaga hårstudio. Her hjelper de med å finne frisyren for deg. Vegg i vegg ligger Min hudklinikk. Ta turen innom for en deilig hudbehandling. Videre tar du turen til Squeeze hvor du får en behagelig massasje som roer ned kropp og sinn. Til slutt er det på tide å finne noen nye klær for høsten. Vi kan tipse om ARW til herrer og Green Kids & Moms til damer. Her finner du et bredt utvalg klær til enhver smak.

Velkommen.