close

Takk for i år, Løren!

2023 har vært et år fylt med spennende arrangementer, gode opplevelser og ikke minst nye etableringer her på Løren. Vi fortsatte med gode tradisjoner og fikk gjensyn med andre. Vi ønsker å takke hver og en som har blitt med på aktiviteter, brukt nærmiljøet og ferdet i gatene våre. Dette setter vi pris på, og vi håper å se dere igjen i 2024.

I 2023 kom Lørenløpet og Lørendagen tilbake. 6.mai arrangerte vi Lørenløpet sammen med treningssenteret Sterk og Løren Velforening. Med strålende sol og boder med mat og drikke, ble det løpeglede for både store og små. 2.september ønsket vi Lørendagen tilbake hvor dagen ble fylt opp av ulike aktiviteter for både barn og voksne. Hoppeslott, boksignering, kokkekurs og konsert med Ylva var noen av høydepunktene for dagen.

I år har vi også fått to nye tilskudd til næringsmiljøet. ARW. Retail åpnet på Løren Torg i mai med stort utvalg kvalitetsrike herreklær. I september åpnet også nabolagsrestauranten, Tiffanys. Her serverer de burger & bowls til hele familien!

På Løren torg har vi skapt gode minner for barna med Påskemoro og Halloweenfeiring. Ansiktsmaling, boller og frukt, og loddtrekning setter stemningen for disse dagene. Som en mini st.hans feiring for barna inviterte vi også til ponniridning i Lørenparken. Her fikk de små bryne seg på hvordan det er å ri, og ta seg en velfortjent bolle etterpå.

Gjennom året har vi vist frem Peer Gynt-parken til resten av Oslos befolkning gjennom skulpturvandringer. Guiden vår Anne Berit Nestaas forteller historien om Peer Gynt, og bakgrunnen for kunstnernes spennende tolkninger.

Vi avsluttet året med den hyggelige juletradisjonen på torget. 26.november inviterte vi til julegrantenning hvor Sinsen Ungdomskorps spilte vakker musikk, vi delte ut gløgg og pepperkaker, og selveste nissen kom på besøk med adventskalendere til barna.