close

Nytt tilskudd til Zaga er tørst på nye utfordringer

Med 10 års frisør-erfaring fra Hamar leter Sroosht etter nye utfordringer i hovedstaden. Mandag 6.november startet hun som frisør hos Zaga Hårstudio, og gleder seg til å bli kjent med Lørenfolket. 

Zaga hårstudio har gått fra syv til åtte frisører og ønsker Sroosht velkommen som et friskt pust til gjengen. Hun blir nemlig den første i salongen til å tilby threading, en hårfjerningsmetode for ansikt. Dette i tillegg til de mange behandlingene hun gir,  blant annet dame- og herreklipp, farging, styling og hull i ørene. 

Shroosht er utdannet frisør og har jobbet 10 år på Madonna Hamar der hun har hatt en lojal kundemasse. Nå ser hun frem til å være tilgjengelig for nærmiljøet på Løren og skape gode relasjoner til sine nye kunder. 

“Jeg synes det er viktig å bruke god tid på kunderelasjonen. Dette for å lære å kjenne hverandre slik at man kan gi kunden det beste resultatet,” forteller den ivrige 31-åringen. 

Som en hyggelig velkomstgave ønsker hun å gi alle nye kunder 20% på en valgfri behandling. Dersom du trenger en ny klipp, eller ønsker farge eller style håret før julebordsesongen, står Shroosht med åpne armer hos nabolags-salongen.