close

Lørens høstferieguide

Høstferien står for tur og med det kommer det gode muligheter til å oppleve nabolaget sitt på andre måter enn hverdagen! Her kommer noen tips til hva du kan bruke ferien på enten du er alene, med venner eller familien!

Dra på forestilling i Kanonhallen
Kanonhallen er hjertet av kulturlivet på Løren, og høstferien er den perfekte tiden til å oppleve en spennende forestilling. Nå går familieklassikeren Den fantastiske Mikkel rev. Sjekk ut programmet her.

Gjør et kafébesøk
Høstværet kan være ganske kjølig og grått, så hvorfor ikke tilbringe en rolig ettermiddag på en av de koselige kafeene? Ta med deg en god bok, eller slå deg ned med venner for å nyte en varm kopp kaffe eller deilige bakverk hos Grains eller Kaffebrenneriet.

Plukk sopp i marka og lag deilige høstretter
Høsten er soppsesong, og Oslomarka er full av spennende soppvarianter. En hyggelig aktivitet for familien hvor man etterpå kan lage deilige retter av fangsten. Glemt noe til middagen? Ta turen innom Meny for å gjøre måltidet fullverdig!

Bli med på skulpturvandring
Peer Gynt-parken bugner av spennende skulpturer fra ulike kunstnere verden over. Bli med på vår guidede skulpturvandring søndag 1.oktober kl.13:00. For påmelding send mail til abnestaas@yahoo.no med fullt navn. PS: Vandringen er helt gratis!

Les en god bok
Høstferien gir deg muligheten til å senke tempoet og fordype deg i en god bok. Finn deg en bok hos Norli og forsvinn inn i en annen verden gjennom litteraturen.

Uansett hvilke aktiviteter du velger å utforske på Løren denne høstferien, sørg for å ta deg tid til å sette pris på naturens skjønnhet og den unike kulturen i området. Høsten er en tid for refleksjon, avslapning og å lade opp batteriene for vinteren som kommer.