close

Gjør julehandelen lokalt!

 Juleforberedelsene er for mange av oss allerede godt i gang, og vit dette: Her på Løren får du alt du trenger til julehøytiden. Butikkene bugner over av gode tilbud og julegavetips. 

 Selv om det i år kanskje blir en litt annerledes julefeiring, og vi er slitne etter måneder med koronarestriksjoner, er det mange som er ekstra opptatt av å skape god julestemning i hjemmet. Og i disse vanskelige tider, hva er vel bedre enn å gjøre julehandelen lokalt? Det er viktigere enn noensinne- så støtt det lokale næringslivet!

Julegavetips til store og små
Ofte kan det være en aldri så liten utfordring å finne på hva man skal kjøpe til den enkelte hvert år. For at du skal slippe å vandre hvileløst mellom reolene i alt for varm boblejakke og med et munnbind som får brillene til å dugge – her har du noen julegavetips:

Norli – vår lokale bokhandel på torget har en mengde gode juletilbud, og her kan du virkelig få noe til en hver. Kanskje den nye boken om Kong Harald kan være noe for bestefar? Eller hva med «Sy med Ingrid & Ingrid» til den miljøbevisste tenåringsjenta i huset? Utallige julegavetips finner du her.

 Apotek 1 – Velværeprodukter er noe de fleste setter pris på og på hos Apotek 1 har deilige hudpleieserier til gunstige priser, og som passer for alle. Og om det ikke skulle falle i smak, hva med et gavesett; skinnhansker eller votter, sjokolade og lakris – for å nevne noe.  Sjekk ut deres hjemmeside for flere gode tips her.

Nille – er som alltid godt forberedt til julehøytiden. Her bugner det av gode tilbud på juledekorasjoner og pynt – til innebruk, så vel som til lykter og lysslynger på balkongen. Sesongbutikken har også fine julegaver til den som er interessert i interiør. Og til de minste har de et bredt utvalg av spill og leker. Oppdaterte tilbud og inspirasjon finner du her.

Alliance Optikk Løren- har et bredt utvalg av innfatninger til dine briller. Her kan du velge mellom klassiske og moderne innfatninger i ulike størrelser og fasonger. Og naturligvis kan du få utført synstest av kvalifisert personale. Også solbriller av kjente merker som Ray Ban finner du på stativene hos Alliance. Hva med et gavekort til mor som kanskje trenger progressive briller? Eller kanskje du har en sønn eller datter som ønsker seg nye solbriller til juleferien i høyfjellet?

Blomsterpikene- på Løren vet å dekke et innbydende julebord. Med vakre blomster og kranser for årstiden kan du lett velge det som passer akkurat ditt pyntede bord. Trenger du hjelp til å sette sammen en velduftende blomsterbukett – for eksempel til en vertinnegave – får du som alltid god service hos vår lokale blomsterforhandler. I butikken finner du også nydelige vaser, potter og dekorativ pynt som blir flotte julegaver.

Green Kids and Moms- Gjenbruk er bra for miljøet … og for lommeboken. Er du på jakt etter julegaver til de minste, kan det være lurt å ta en tur innom Green Kids i Lørenveien. Kanskje du har en liten nevø eller niese som trenger et deilig sett med ullklær nå som vinteren er i full anmarsj? Alle standene i bruktbutikken er fulle av vinterklær, og selvfølgelig også mange små og litt større penklær til julefeiring – samt små og store leker som er perfekte som julegave. Nytt er også alle standsene med dameklær, og vi kan også fortelle at de selger verdens beste veganske sjokolade og annen småsnacks som smaker himmelsk!

EMPET Løren Dyreklinikk- La oss heller ikke glemme våre firbeinte venner. EMPET har alt du trenger til ditt kjæledyr. Nå som vi nærmer oss nyttårsaften (for mange av våre pelskledde venners største mareritt) er kanskje stressdempende feromoner til hund og katt noe man burde gå til innkjøp av – 30 prosent på disse produktene ut året. Og under juletreet vil alltid en pose godbiter være en suksess.

Europris City Løren-  har åpnet dørene! Her vil det være et noe redusert vareutvalg i forhold til hva man opplever i tradisjonelle Europris-butikker, men for all del: Ingen tvil om at det vil være et mangfold av produkter som kan egne seg godt til julegaver. Ta turen innom Lørenveien 38 og få med deg gode åpningstilbud.


Til den som har alt 

Min Hudklinikk – Hva kjøper man så til den som har alt? Jo, da er kanskje gavekort den ideelle julegaven. Hos Min Hudklinikk kan du velge i et hav av behandlinger som passer nettopp til din kjære. For eksempel en time med klassisk hudpleie og skjønnhetsbehandlinger, eller kanskje manikyr og nye negler til nyttårsaften? Eller rett og slett et gavekort på deilig fotpleie?

Zaga Hårstudio- feirer 10-års jubileum i år og har en mengde gode tilbud på ulike hårprodukter nå før jul. Her kan du jo gjøre det enkelt å gå for en av de ferdigpakkede julegavene med Paul Mitchell / Ref/ Moroccan oil/ Maria Nila/ Spesial1. Og til far – hva med en god shampoo og hårstyling? Alternativene er mange, og selvfølgelig kan man også her kjøpe gavekort til ulike behandlinger som klipp, farge eller vask med deilig hodebunnsmassasje.

Squeeze – er Lørens siste tilskudd til bygulvet, og her gjøres regelmessig massasje tilgjengelig for alle. Medlemmer får behandling av profesjonelle massører til fast lav pris. Alle burde unne seg en massasje en gang iblant. Hva med å gi bort en velfortjent avkobling i julegave til noen som fortjener det? Velg mellom 25 eller 50 minutters behandling, eller kjøp et medlemskap. Gavekortet har 2 års gyldighet.

STERK Helse og trening – I disse koronatider må man være kreativ. Hvorfor ikke kjøpe et 4 ukers digitalt treningsprogram, med oppfølging av en personlig trener i julegave? Man mottar et treningsprogram som er tilpasset den enkeltes mål i en enkel og oversiktlig app. Der vil din PT gjøre ukentlige justeringer basert på din timeplan for uken, din fremgang og din opplevelse. Les mer her.

Kaffebrenneriet – Velsmakende gaver fra Kaffebrenneriet kan være en super julegave til den som har alt. Julekaffe, konfekt, Julepletter, Julenøtter eller gavekort? Det er mange flotte julegaver å kjøe fra Kaffebrenneriet og her kan du se deres fulle oversikt.


Opplevelsesgaver 

 Selv om det for tiden ikke er mulig å samles mange på en gang, er det alltid godt å ha noe å se frem til. Et gavekort på et av Lørens spisesteder – enten det er i form av takeaway eller spise sammen med flere i restauranten når det er mulig, må jo være noe av det hyggeligste man kan få i julegave.

Sanjays Indian Restaurant & Bar – har utsøkt indisk mat og noe for alle. I lune, hyggelige omgivelser kan du sammen med familie eller gode venner nyte deilig eksotisk mat som setter smaksløkene i sving. Bare tenk deg en deilig hot chicken curry med ris i vinterkulda … eller kanskje en av de nye smakfulle vegetarrettene er å foretrekke? Sjekk ut

Umai Sushi – er et velrennomert take-away kjøkken som leverer kvalitet-sushi fra det tradisjonelle japanske kjøkken. Med en touch av familiens hemmelige ingredienser i risen og i sausene, tilberedt med førsteklasses råvarer – dette er definitivt gavekortet som faller i smak hos fiske-elskere.

Peppes Pizza- En stor Classic Chicago pizza med ekstra ost kan vel aldri bli feil? Peppes Pizza har også utvidet menyen med vegetarpizzaer, og nesten alle deres pizzaer kan du få i glutenfri variant. Med andre ord; et gavekort fra Peppes er nesten en sikker vinner!

Handle juletreet lokalt! Juletreutsalget starter opp onsdag 9. desember på Festplassen foran Peppes og holder åpent til og med lille julaften.

NB! Har du husket å rense finklærne?
Senk skuldrene og gjør førjulstiden enklere for deg selv! La Løren Rens ta hånd om finstasen – dressen, bunadsskjorten eller finkjolen. Husk at du også kan få lagt opp, inn eller ut plagg – om det skulle være nødvendig. Eller trenger du kanskje ny glidelås i lillegutt sine penbukser? Ta turen innom Løren Rens – de hjelper deg så du kan konsentrere deg om andre juleforberedelser.

Og tilslutt, uansett hva du velger å gi bort til jul:
Det viktigste er å ta vare på hverandre, vise omtanke og gjerne ta en ekstra telefon til de vi ikke kan være sammen med denne julen.