close

Fryd Løren: Mer enn bare en restaurant

Gastropuben Fryd på Løren Torg går nye veier, og med det ønsker de å tilby sine gjester ekstra opplevelser i hyggelige omgivelser. Nå blir det DJ-kvelder, Yoga-brunsj og etter hvert musikk-quiz på den trivelige nabolags-restauranten.

Det innbyende spisestedet midt på Løren Torg åpnet dørene første gang i januar 2021. Så kom pandemien tilbake for fullt, og de måtte stenge i flere måneder. Heldigvis holdt de vann over hodet i en vanskelig tid, og etter gjenåpningen av hovedstaden er de nå i full sving med å tilrettelegge for morsomme arrangement for lokalbefolkningen.

Med et kulinarisk blikk rettet mot råvarer av høy kvalitet, møter den lokale restauranten på Løren Torg sine gjester med stor entusiasme. Nå åpner de altså også opp for små, intime kulturaftener. Her handler det om god mat til hyggelige priser. God service, og en intim og lun atmosfære.

Engasjert restaurantsjef

«Fryd Løren» skal være en møteplass for alle. Med god mat og drikke som hovedingrediens, er det mye som tyder på at det nye konseptet – med opplevelser i tillegg – kan bli en sikker vinner.

Vi ønsker å være en restaurant hvor folk også kan få en totalopplevelse – et sted hvor du kan hygge deg med familie og venner over et godt måltid, og samtidig delta på hyggelige events. Vi starter opp med Yoga-brunsj allerede 27. november – og 3. desember er vi i gang med DJ-kvelder. Denne kvelden vil vi også presentere vår nye vin- og cocktailsmeny, forteller Agnieska Misciuk med iver i stemmen. Hun er ny restaurantsjef på den lokale gastropuben Fryd.

Yoga-brunsj, som kanskje er et nytt og relativt ukjent begrep for mange, handler ganske enkelt om en time med balsam for kropp og sjel – etterfulgt av en smakfull lunsj i hyggelig sosialt samvær. Påmelding er påkrevd, og her kan du lese mer om eventet: https://www.facebook.com/events/644388306941704?ref=newsfeed

Musikk-quiz og akustiske kvelder

I et mylder av restaurantkonsept kan man selvfølgelig fort gå seg vill, men Fryd ser ut til å ha en klar linje på hva de ønsker å tilby sine gjester; god mat og god stemning!

Dette gjenspeiler seg også i restaurantsjefens framtidsvisjoner.

Vi har mange planer, og på nyåret håper vi å kunne komme i gang med både musikk-quiz og akustiske kvelder – og forhåpentligvis også bingo, smiler hun.

Med sin nye vin- og coctailsmeny, forskjellige events og ikke minst digg mat til fornuftige priser, har Fryd Gastropub et solid konsept som vil omfavne alle – og som vil skape tilhørighet i nærmiljøet.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og minner også om at dersom du skal ha et lukket selskap – for eksempel julebord, konfirmasjon eller bursdagsfeiring – ja, da kan Fryd skreddersy ditt arrangement etter ønske og behov.