close

Førjulskos på Løren

Velkommen til førjulstid på Løren!

Desember kan være en hektisk måned for de fleste med mange baller i luften og høye forventninger. Vi har et ønske om at Løren skal være et behagelig sted å komme til nå i førjulstiden hvor du kan nyte god julebakst, se på den fine belysningen og handle julegaver. Her har du en liten liste over ting du kan gjøre for å komme i ordentlig julestemning på Løren!

1.Se på den vakre belysningen
Vi har fått opp julepynten og Løren lyser opp mørke dager. Er det noe som gir julestemning så er det lys.

2.Kjøpe juletre
Enten du er den som pynter treet i november eller venter til lillejulaften, kan vi være enige om at det er en koselig tradisjon som gir masse julestemning. Vi har selvfølgelig et eget juletresalg på Løren. Salget foregår ved siden av Peppes og åpningstidene er:
Mandag-fredag 12:00-20:00
Lørdag 10:00-20:00
Søndag 13:00-20:00

3.Julekonsert
Lørdag 3.desember inviterer Sinsen Ungdomskorps til julekonsert i Sinsen kirke. Ta med deg venner og familie for en hyggelig ting å gjøre sammen i førjulstiden. Kjøp billetter her. Det vil også være mulig å kjøpe billetter i døra.

4.Handle julegaver
Selv om dette er en ting som ofte ender i stress og ork, ønsker vi at dere koser dere med førjulshandelen hos oss. Vi har laget en egen julegaveguide for å gjøre handelen litt mer behagelig for dere.

5.God julebakst hos Kaffebrenneriet
Ta en pause fra julehandelen og nyt god julebakst hos Kaffebrenneriet. De har for eksempel en utrolig god julebolle som inneholder alle julesmaker du kan tenke deg!

6.Kjøpe inn julegodt på meny
Kjøp julegodt og ta med julestemningen hjem! Hos Meny på Løren Torg har de et stort utvalg julefavoritter, og ikke mindre enn 57 typer julebrus.

7.Nordvik på kaffestand
Nordvik Bolig ønsker å skape litt julestemning på morgenkvisten og deler derfor ut kaffe og pepperkaker på Løren t-banestasjon 5.desember. De vil stå der fra 07:00-09:00, så dersom du er på farten da anbefaler vi deg og ta en tur innom!

 

Med det ønsker vi deg en riktig god førjulstid, og velkommen til oss!