close

Den perfekte mai-måned på Løren!

Været har blitt varmere og vi nærmer oss sommer! Vi har 5 gode tips til hvordan du kan nyte måneden på Løren. 

1. Nyt en kaffe og en liten treat i solen!
Hos Kaffebrenneriet får du din favorittkaffe servert av deres dyktige baristaer. De tilbyr ferske bakervarer fra eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Nå som solen har tittet frem og været varmere er det vel ingenting som er bedre enn å nyte en kaffe og bakevarer ute i solen?

Mer informasjon om kaffebrenneriet og åpningstider finner du her

2. Selfcare is selflove!
Etter mørketiden er det alltid godt å ta litt ekstra vare på kropp og sjel. Om det måtte vært en massasje, trening eller hudpleie har vi alt på Løren!

Min Hudklinikk tilbyr det meste av hudpleie. Trenger huden din fukt? Eller ønsker å nappe og stelle brynene? For mer informasjon om hva de tilbyr kan du trykke her

Squeeze Løren gjør regelmessig massasje tilgjengelig for alle. Deres medlemmer får behandling av profesjonelle massører til fast lav pris.
For mer informasjon om hva de tilbyr kan du trykke her

STERK er en av få institusjoner hvorav mange av deres behandlere har flere profesjonsutdannelser og alle er personlige trenerer som utgangspunkt. De har to treningssentre/helsehus (Løren og Hasle) og en klinikk med leger, kiropraktorer, fysioterapeuter mm på Vinslottet. Dette danner grunnlaget for tverrfaglighet og godt samarbeid rundt dine forutsetninger og målsettinger.
For mer informasjon om hva de tilbyr kan du trykke her

3. Få årets sommerfrisyre!
Når solen titter frem og du ønsker å freshe opp deg selv, kan det være godt å sette seg i frisørstolen og «bli ny» til sommeren. Enten du ønsker å gå lysere, klippe helt ny frisyre eller kanskje få det stylet og kuret er Zaga Frisør den perfekte plassen å dra til! Her kan du lene deg tilbake og nyte en kaffe, mens frisørene sørger for at du får ditt drømmehår.

For mer informasjon om booking og priser kan du trykke her

 

4. Date & teater!
Trenger du inspirasjon til neste date? Å dra på teater er alltid spennende – og på Løren har vi Nationaltheatret som har satt opp fler kritikerroste stykker denne våren!

For mer informasjon om Nationaltheatret og kjøp av biletter kan du trykke her 

 

5. Gjør klar 17. mai forberedelsene!
Det nærmer seg nasjonaldagen. Har du fikset alt av dekorasjoner eller fullført mathandelen? Vi har flere interiørbutikker som Nille og Europris som har et bredt utvalg av 17. mai dekorasjoner. I tillegg har vi Meny på Løren torg som har alt fra kakemix til kakepynt. Visste du at de også har blomsterpynt til kake som er spiselig? 

Løren torg holder åpent man-lør kl. 08:00 – 21:00
Europris holder åpent man-lør kl. 09:00 – 20:00

Vi ønsker alle en nydelig mai-måned og en flott 17. mai feiring!