close

Zaga Hårstudio med nyoppusset lokale!

I over ti år har Zaga Hårstudio vært en del av bybildet på Løren. De er godt forankret i lokalmiljøet, og er en velrenommert frisørsalong. Nå har de pusset opp salongen og gleder seg til en ny hverdag i moderne, stilrene og innbydende lokaler.

 

Årets påske ble for eier og daglig leder Marianne Haukaas alt annet enn avslappende. Frisørsalongen hennes, Zaga Hårstudio i Peter Møllers vei, trengte en makeover – og når Marianne skal pusse opp sitt livsverk – ja, da er lite overlatt tilfeldighetene.

Nydelig fargepalett og lun atmosfære

Med det samme man går inn døren i den nyoppussede frisørsalongen, får man en følelse av indre ro og velbehag. Med et åpent inngangsparti, hvor en sittegruppe med nydelige stoler i velur og en resepsjon som ikke er prangende, men velfungerende, får man lyst til å gå inn og bli ivaretatt av de flinke frisørene.

Hele salongen har en behagelig grønntone i fargepaletten og med gjennomgående stilrene spilevegger i lys eik, kombinert med svart tak og moderne lamper, blir det en lun atmosfære som skaper en følelse av velvære i hele salongen.

 

  • Stor stas med «ny» salong, og det er også ekstra hyggelig nå som vi også har fått tilbake en av våre dyktige frisører, Nathalie, som har vært borte i to år. Det er nok mange kunder som blir glade når de hører at hun er tilbake, smiler Marianne og legger til:

 

  • Vi er veldig fornøyd med resultatet, og gleder oss til å se alle kundene i vår «nye» salong. Jeg syns det ble mye varmere og lunere – ja, nesten litt hjemmekoselig, med de nye spileveggene og de duse fargene.

 

Med nytt interiør og åpne løsninger, er det også blitt mer oversiktlig og enklere for kundene å orientere seg i produkthyllene. Fornyelsen av Zaga Hårstudio har på alle måter gjort salongen til et mer innbydende sted – for kundene, så vel som for de ansatte.

Egen liten herreseksjon

Den «nye» salongen fremstår som både delikat og trendy, og i forbindelse med oppussingen har også hver enkelt hårstasjon blitt utstyrt med delikate små trebord i eik; det adskilte rommet for hårvask har fått ny veggdekorasjon – og i tillegg har salongen fått en egen liten herreseksjon med den kuleste barberstolen.

Hos Zaga Hårstudio får du alt innen hårklipp og hårpleie for dame, herre og barn. Med syv dyktige frisører, pluss en lærling, tar de hånd om kundene med høy faglig kompetanse og særdeles god service. Du blir alltid møtt av blide folk som er imøtekommende, enten du skal bestille time … eller bare ha noen gode hårtips.

Vi gratulerer Zaga Hårstudio med nye freshe lokaler!