close

Zaga Hårstudio: Klassisk – tidløst – trendy

Lørens veletablerte frisørsalong vet å ta godt vare på kundene sine. Det handler om allsidighet, høy kompetanse, velvære og god service.

Frisøryrket krever både kreativitet og presisjon – i tillegg til faglig kompetanse. Hos Zaga Hårstudio i Peter Møllers vei får du alt dette, og litt til.

Sammen med sin mann Espen, har Marianne Haukaas drevet frisørsalongen på Løren helt siden 2010. Med lang fartstid i bransjen besitter Marianne spisskompetanse på de fleste områdene innen frisøryrket. Nettopp derfor kan hun også, sammen med sin dyktige stab, gi deg råd og veiledning om god hårhygiene – og samtidig gi deg en ny sveis som kanskje passer nettopp deg helt perfekt.

For å kunne ivareta hår og hodebunn på best mulig måte, er det viktig å bruke riktige produkter som passer den enkeltes hårtype. Frisørene hos Zaga er derfor opptatt av å gi kunden god veiledning – og det er ofte lurt med en konsultasjon først, slik at man finner det som passer kundens behov og ønsker best.

Frisørsalongen til Marianne har lyse, innbydende lokaler som gir en god atmosfære. Her finner du også en liten «spa»-avdeling med massasjestoler. Med dempet belysning og stoler som masserer ryggen mens håret blir vasket, får du fort følelsen av velvære. Her snakker vi avslappende omgivelser.

Zaga Hårstudio er en «allround» familiefrisør som utfører alle tenkelige hårbehandlinger for både kvinner og menn: Klipp, farging, hårkurer, striping, extension og pynting av brud – bare for å nevne noe.

Du kan også benytte deg av speed-styling om du trenger hjelp til den siste finishen, forutsatt at du kommer med nyvasket og tørt hår.

– Vi ønsker å tilrettelegge for alle våre kunder! Enten du ønsker en totalforvandling, eller bare en oppgradering av sveisen – vi kan hjelpe deg uansett, sier Marianne.

Hun legger til at online-bookingen er den beste måten å bestille time på. Da kan du med enkle grep finne ut når det er ledig time hos den frisøren du ønsker.

Hårtrendene for 2019 ser ut til å ha noe for enhver smak. Marianne er godt oppdatert på trender i motebildet, og kan fortelle følgende:

– I år skal det være litt mer spenst i fargene. Det som gjelder, er antydning til gylne karamell-farger, litt beige-aktige farger, samt varme toner av rødt og kobber. En ganske stor kontrast til fjoråret hvor vi hadde kalde grå/blå «frost»-farger.

Når det gjelder frisyrer byr 2019 på mange nye trender, i tillegg til enkelte tidløse gjengangere – som for eksempel langt hår i forskjellige varianter, og selvfølgelig den klassiske boben. Nytt av året er at boben skal være litt lengre, gjerne med lengde som går til litt nedenfor kjeven, og den kan godt kombineres med kort pannelugg. Men for all del; panneluggen kan komme i mange fasonger. Den ultrakorte luggen er kanskje for de aller modigste, så skulle du velge en litt lengre lugg, enten den går til siden eller deles i midten, er også det en sikker vinner i 2019.

Andre trender dette året: Nå skal det være blankt og skinnende hår, og du kan fortsatt gjerne bruke tilbehør som hårbøyle, hårbånd og spenner. Fletter gjør seg også gjeldende i 2019, alt fra én stor flette til mange små.

Åpningstider:
Man – Tors 09-19
Fred – 09-18
Lør – 09-16

Tags : LørenZaga Hårstudio