close

Vinterferien på Løren❄️🛷⛸⛷

Blir det ikke noe tur på fjellet eller en flyreise til varmere strøk i år? Å tilbringe vinterferien i byen kan være like hyggelig og man kan finne på mye moro sammen med familien! Her har du noen tips til hva du kan gjøre på Løren.

Et stykke plastikk i Kanonhallen
I vinterferien kan du oppleve norgespremieren på den internasjonale forestillingen Et stykke plastikk, som hadde sin urpremiere på Schaubühne i Berlin i 2015 med Marius von Mayenburgs på regi.  Dette er en klassisk situasjonskomedie om den liberale kulturmiddelklassen med kjente fjes som blant annet Lena Kristin Ellingsen og Jonas Hoff Oftebro!

Book billetter her.

Nyte (forhåpentligvis) finværet
Vi kan så klart ikke vite hvordan været blir, men om vi er så heldige å få finvær til byen er det viktig å utnytte dette! Ta en god tur i Lørenparken og se på de flotte skulpturene området har å by på. Etterpå kan man sette seg på en kafe og unne seg en deilig kopp kaffe og kanskje en god bolle?

Skøytedag med familien
Dersom skøytebanen ikke er smeltet bort, er en skøytedag med familien en super vinterferieaktivitet. Ta med dere varm kakao og niste (kanskje til og med en kvikk lunsj), og tilbring dagen sammen.

Ta med familien ut å spise
Gjør noe spesielt for familien din. Dette kan være å ta de med ut å spise en god middag. Vi har en rekke spisesteder her på Løren med et bredt utvalg ulike matretter. Enten dere har lyst på indisk, thai eller pizza.

Handle godis hos Europris
Hva er vel en ferie uten godis? Ikke vet vi. På Europris bugner det av masse godt, med alt fra sjokolade, til smågodt til potetgull.

Lese en god bok
Ferie er til for å slappe av, og dette kan gjøres med en god bok. Norli har nylig åpnet butikken sin igjen og her finner du et hav av spennende bøker til enhver smak. Er du ikke helt den lesehesten? Hva med å kjøpe et morsomt spill da vel?

Velkommen til Løren i vinterferien❄️☀️