close

Velkommen til Lørendagene!

Lørendagene går av stabelen 14. og 15. september – og vi lover mye moro og masse aktiviteter for både liten og stor her på Løren. 

Lørendagen, i regi av Selvaag Eiendom, hadde sin oppstart i 2010 – og skulle være en dag med masse aktiviteter for alle beboerne på Løren. I 2012 kom også Løren Handelskvartal med som samarbeidspartner, noe som har bidratt til å gjøre begivenheten enda større.

Årets arrangement går over to dager – og med ulike underholdningsinnslag vil dette definitivt omfavne alle, uavhengig av alder.

Vi starter opp lørdag 14. september klokken 11-16. Da blir det aktiviteter for barna med hoppeslott, ballongklovner, ansiktsmaling og barneteater. Meny Løren Torg griller deilig mat, og Kaffebrenneriet vil selvfølgelig stå på torget. Jazz-sanger Henrik Getz fra Elvebredden Catering skal synge litt for oss – og DNB Eiendom avdeling Løren har meldt sin ankomst. De tar også med seg vaffeljernet. House of Nerds kan skilte med To for en på drop-in på lørdag ved framvisning av lørenvenn appen, mens Zaga Hårstudio As har 20 prosent på alle hårprodukter om du sier kodeordet “Lørendagene”. Og BlomsterPikene kjører egne tilbud i butikken denne dagen.

I tillegg vil restauranten Løyrin 1891 ha gode lunsj-tilbud, mens BlomsterPikene kjører egne tilbud i butikken denne dagen. Som om dette ikke skulle være nok: Klokken 18.00 er det duket for en musikalsk festaften på Festplassen utenfor Peppes Pizza (Løren).

På Festplassen blir det gjensyn med poprock-bandet Falsen, som spilte på fjorårets arrangement. Det Rolling Stones-inspirerte bandet Ladies and Gentlemen tar pulsen på Løren – og vår alles kjente og kjære Mike fra STERK: Helse, Trening og Kompetanse vil nok en gang sette oss i feststemning med sin klokkeklare stemme.

La oss ta en liten introduksjon av artistene:

Mike har som nevnt sitt daglige virke som personlig trener og motivator på STERK, men har i tillegg et skjult talent. Han har i mange år opptrådt som vokalist, og har med sin flotte stemme en formidlingsevne svært få er forunt. Mange av oss husker ham sikkert fra julemarkeringen på torget i fjor, der han bergtok oss alle med vakker sang og en stemmeprakt av de sjeldne.

Ladies and Gentlemen er et band som zoomer inn på året da The Rolling Stones kanskje hadde sin aller beste periode – Stones’ Nord-Amerika turné i 1972. En av tidenes mest sagnomsuste og beryktede turneer, et heidundrende show som ble dokumentert i det legendariske albumet «Get Yer Ya Ya’s Out».

Coverbandet Falsen spiller variert musikk fra de fire siste tiår. På repertoaret finner man gamle slagere fra artister som Tom Petty til nyere musikk fra artister som for eksempel Bruno Mars. I tillegg til internasjonale hits legger også Falsen stor vekt på norske slagere, så her blir det pulserende pop, behagelige ballader, rotløs rock og energisk funk som får rockefoten til å gå.

Søndag 15. september avsluttes Lørendagene med gratis skulpturvandring i Lørenparken og musikalsk innslag fra Sinsen Ungdomskorps – Meny deler ut deilig kake til lørenbeboerne. Skulpturvandringen blir som alltid ledet an av vår kunnskapsrike guide Anne Berit Nestaas. Hun har lang erfaring i kunstens verden, og er genuint opptatt av å formidle historien til hvert enkelt monumentalt kunststykke på best mulig måte.

Sinsen Ungdomskorps ble stiftet i 1963, og har siden den gang utviklet seg til å bli et velkjent innslag innen publikumsvennlig underholdningsmusikk. De har ved flere anledninger spilt for oss her på Løren, og igjen vil de sette prikken over i’en med fantastisk korpsmusikk av høyeste klasse.

Program for Lørendagene.

Lørdag 14. september:

11:00–16:00

Ansiktsmaling

11:00–16:00

Hoppeslott

12:00–12:20

Impro Baluu Barneteater

12:00–15:00

Ballongklovner

13:00–13:20

Impro Baluu Barneteater

14:00–14:20

Impro Baluu Barneteater

14:30–14:45

Henrik Getz Jazz- sanger fra Elvebredden Catering

 

Søndag 15. september:

12:00–13:00

Skulpturvandring, oppmøte på Festplassen foran Peppes.

13:00–13:30

Sinsen Ungdomskorps spiller

13:00–13:30

Kakeservering fra Meny (så langt det rekker)

 

 

Tags : Løren TorgLørendagene