close

Utvidet sortiment – sunne, spennende og eksotiske råvarer

Løren Frukt & Grønt har med sitt mangfold av kvalitetsvarer hentet verden til Løren.

Familiebedriften i Lørenveien åpnet dørene sensommeren 2017. Lutfi Kara (33), som er daglig leder og står i spissen for familiens forretning, har lang fartstid innen handels- og serviceyrket i Oslos hovedstad. Hans erfaring er at sunne, gode og ferske råvarer blir mer og mer ettertraktet. Folk ønsker større spennvidde av ingredienser i matlagingen.

– Nordmenn anno 2019 er mer bevisst på å ha et sunt kosthold. De har også blitt globetrottere, og er mer ute og reiser. Folk henter inspirasjon fra andre matkulturer, noe som bidrar til at etterspørselen på sunne, gode og gjerne litt eksotiske råvarer har skutt i været, sier Kara.

Løren Frukt & Grønt har med sitt enorme utvalg av frukter, bær og grønnsaker blitt en forretning med særpreg. Reoler fylt med kvalitetsprodukter fra hele verden gjør virkelig butikken i Lørenveien unik.

For å nevne noe: Her finner du alt fra deilig, søt vannmelon fra Tyrkia og eksklusiv dessert-is fra Italia, til friske, herlige urter fra Midtøsten – samt bredt utvalg av thaigrønnsaker, oliven i løsvekt og mengder av eksotiske nøtter og krydder.
Men – butikkhyllene bugner også av friske og nydelige norske råvarer!

Kara og hans familie har en fantastisk forretningsidé, der de ønsker å gjøre Løren enda mer oppmerksom på mangfoldet av gode råvarer. Du som vil sette en ekstra spiss på måltidet – hverdagsmaten så vel som festmåltidet – har en god venn i Løren Frukt & Grønt.

https://www.facebook.com/lorenfruktgront/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX

Åpningstider:
Man – Lør 09-20
Søndag 10-20

 

Tags : Frukt & GrøntLøren