close

Takk for i år, Løren beboere❤️

2022 har kommet til en veis ende og vi ønsker å takke for et fantastisk år her på Løren. Nå står 2023 for tur med nye, spennende opplevelser i vente.

Allerede i januar fikk vi et nytt tilskudd til Løren, nemlig restauranten Eat Thai.  Restauranten er en moderne Thai takeaway-restaurant med fokus på ferske eksotiske råvarer, og fantastiske smaksopplevelser som ga Løren et kulinarisk løft på starten av året.

I tillegg til den deilige Thai-restauranten, fikk vi enda et tilskudd tidlig høst. Nemlig det franske håndverksbakeriet Grains. Med tradisjonelle terter, håndlagde delikatesser og synlig produksjon i kafeen kom Grains som et friskt pust til Løren Torg.

Det har vært fokus på kultur og en rekke forestillinger har blitt spilt i Kanonhallen. Blant annet Mens vi venter på no’ Godt, Hvalen i rommet og Superkid. I slutten av september inntok Latter, Kanonhallen. Med Marlene Stavrum som konferansier og Jonna som headliner ble dette en vellykket kveld med god stemning.

Apropos kulturbegivenheter. Gjennom året har det blitt arrangert flere skulpturvandringer på Løren. Her har påmeldte fått en guidet tur i skulpturparken og fått et innblikk historiene bak hver skulptur. Det har vært flott å se folk i alle aldre engasjere seg i kunst og historie.

Våren kom og maimåned stod for tur. Nå var det tid for en ordentlig 17.maifeiring etter to år med pandemi. Dette gledet vi oss skikkelig til. Med solfylt vær fikk vi endelig se gatene fylle seg opp med festglade mennesker, spente barn og stolte foreldre. Dette var en helt fantastisk dag på Løren.

10.juni inviterte Velforeningen til sommerkonsert på festplassen utenfor Peppes. Her kunne man oppleve artist og gitarist Robin Haverkamp spille flotte sanger denne sommerkvelden. Men sommeraktivitetene stoppet ikke der. Dagen etter var det duket for en ordentlig sommerfest på Løren. Det ble arrangert konkurranser, lykkehjul, utetrening og deilige smaksprøver. Dagen ble avsluttet med flott konsert fra Sinsen Ungdomskorps og Mike fra Sterk.

Uken etter arrangerte Nationaltheatret morsomme teateraktiviteter for hele familien i Kanonhallen. Her kunne store og små bli med på teaterleker, oppleve levende musikk, ansiktsmaling, klipp og lim, og lek med kostymer. Dette ble en vellykket dag i Kanonhallen hvor både barn og voksne koste seg masse.

En av årets koseligste dager er St.hansaften hvor man samles over god mat og drikke, og selvfølgelig tenning av bål. På Løren fikk alle barna boller og saft, og muligheten til å bli med på ponniridning i området. Dette var ordentlig stas for de små.

Sommeren var på hell, og 27.august kunne man bli med på utekino og se filmen «Walk the line» på festplassen. Det ble en hyggelig sensommerkveld og en fin avslutning på sommeren.

En høst med spennende teaterforestillinger og hyggelige skulpturvandringer gikk forbi, og førjulstiden kom sakte, men sikkert nærmere. Årets julegrantenning ble arrangert 26.november og Løren Torg ble fylt opp av flotte Lørenbeboere. Julegrantenningen bestod av musikkinnslag fra Sinsen Ungdomskorps og pikekoret Trill, før nissen kom og delte ut sjokoladekalendere til de spente barna.

Vi ønsker å takke dere alle for et fantastisk flott år her på Løren, og vi gleder oss masse til å vise dere hva 2023 har å by på! Vi ønsker også å takke Løren Velforening for et godt samarbeid i år og for at dere står på for nærmiljøet.

Med det ønsker vi dere et riktig godt nyttår🌟