close

Sterke på miljø – førsteklasses catering

Elvebredden Catering AS har lykkes i sin visjon: Levere utsøkt mat – og å være din totalleverandør for nettopp ditt arrangement.

Ingenting er overlatt tilfeldighetene når du bestiller mat fra grunnleggeren av Elvebredden Catering, Espen Gryt, og hans dyktige stab.

I avdelingen på Kjelsås i Oslo jobber gründeren side om side med høyt kvalifiserte medarbeidere. Alle som én er de genuint opptatt av å fremme miljøvennlige og bærekraftige alternativer fra deres varierte og smakfulle meny. Her tenker de grønt i alle ledd. Fra gode råvarer som setter minst mulig miljøavtrykk, til å frakte alle leveranser med el-varebil – og ikke minst en meny skiltet med grønne blader slik at du enkelt kan navigere deg fram til gode retter for gane, så vel som for miljøet. Gjenvinning er en selvfølgelighet og matsvinn reduseres ved å gi bort overskuddsmat til veldedighet.

– Da jeg etablerte selskapet i 2003 hadde jeg ingen formening om hvor stort det ville bli. Og for å si det sånn; det ble mye større enn jeg kunne drømt om. I dag er vi en del av Culinary Holding-konsernet, og samlet omsetter vi for over 50 millioner kroner i året. Vi har ca. 40-50 ansatte, i tillegg til et stort korps av ekstrapersonell. Uten en fantastisk stab hadde dette ikke vært mulig. Vi skal til enhver tid levere kvalitet fra start til mål, og kunden skal alltid føle seg trygg på våre leveranser, sier Espen Gryt fra Elvebredden.

Utallige bedriftskunder og privatpersoner i hele Oslo, samt store deler av Akershus, er å finne på Elvebreddens kundeliste. Med flere store, faste kundeavtaler er de å regne som et av hovedstadens største catering- og eventfirma. De drifter også Kanonhallen – Lørens velkjente storstue og kulturarena, som har plass til over 700 mennesker. Likeledes sidelokalet Kanon Bistro, som passer perfekt for litt mindre selskap med 10-40 personer. For eksempel bursdagsfeiring, konfirmasjon, barnedåp … eller kanskje bare en liten sammenkomst med gode kolleger?

Kanonhallen, som ligger flott til midt på Løren med den vakre Peer Gynt-parken rett utenfor inngangspartiet, er i dag et verneverdig bygg som i sin tid ble benyttet til våpenproduksjon av tyskerne under 2. verdenskrig. Heldigvis er det langt fredeligere formål – som bryllup, konferanser, filmproduksjon og kulturarrangement Kanonhallen nå brukes til.

Elvebredden Catering har med sin spisskompetanse innen event-planlegging – uansett om det er «fine dining» for flere hundre mennesker eller en mindre firmalunsj – alt du trenger for et vellykket arrangement, med utsøkt mat tilberedt med de beste råvarer.

– Som totalleverandør skreddersyr vi alle slags events. I tillegg til velsmakende mat, laget og delikat anrettet av våre lidenskapelige kokker, har vi alt av utstyr du måtte trenge: Bord, stoler, duker, bestikk og glass. Og vi har selvfølgelig lydanlegg, sjåfører, partytelt, blomsterdekoratører – og trenger du en til å styre musikken og noen til å ta seg av vakthold, så har vi flinke folk til det også, sier gründeren av et av Oslos største cateringfirma.

For å holde orden på de mange ulike arrangementene er god logistikk alfa omega for Elvebredden. De kan ha opptil 120 leveringer per dag, noe som gjør at investeringer i eget logistikksystem har vært en nødvendighet. Med detaljert sporing på alt – fra bestillingen tikker inn på skjermen og til den er ferdig utført – kan alle de involverte parter til enhver tid ha koll på hvor i systemet den er.

Elvebredden Catering er et solid eventfirma som leverer når de skal! Har du til hensikt å ha et stort eller lite selskap i nærmeste framtid? I disse dager lanserer de nyheter i lunsjmenyen, og de har 30 prosent på blant annet lasagne, wraps – og noen utvalgte kaker fra eget bakeri.

Les mer her: https://www.elvebreddencatering.no/

 

 

Tags : Elvebredden CateringLøren