close

STERK LØPET på Løren lørdag 13. juni

Lørdag 13. juni klokken 12.00 går startskuddet for det aller første STERK LØPET!

I regi av vårt lokale helsehus STERK i samarbeid med Selvaag Eiendom v/Løren Handelskvartal, er det nå bestemt at STERK LØPET skal arrangeres årlig de kommende tre årene.
Johan Lindberg, som er salgs- og markedsansvarlig hos STERK, er entusiastisk rundt årets arrangement:

Dette blir en aktivitetsdag for hele familien, hvor alle kan delta! Uavhengig av alder og hvilke forutsetninger du måtte ha. Denne dagen handler om å gjøre noe hyggelig sammen med familie, venner, gode naboer … eller kollegaer. Samtidig som det skaper engasjement i nærmiljøet, er STERK LØPET en morsom, motiverende og helsebringende måte å komme seg ut av sofaen på. Vi ønsker å fremme fysisk aktivitet i en litt annerledes setting, som også gir næring til godt fellesskap.

Lindberg forteller videre at du i årets løp kan løpe individuelt, eller sette sammen egne lag. Det kan være maks tre personer på et lag, men det er ingen begrensning på hvor mange lag dere kan stille med. Her kan hele arbeidsplassen ta del i løpet!

Premiering:
Alle damer som gjennomfører 10 km er med i trekningen om 2000 kroner.
Alle menn som gjennomfører 10 km er med i trekningen om 2000 kroner.
Alle lag (tre personer per lag) som gjennomfører 10 km er med i trekningen om 6000 kroner.

Vi har lagt opp til en rute som er overkommelig for de fleste. Du kan velge mellom 5 km og 10 km, alt etter hva som passer din fysiske form best. Ruta er den samme for begge distansene, men velger du 10 km må du ta to runder.

Du kan melde deg på når som helst, helt fram til løpsdagen – og det er gratis for alle å være med. For å få nøyaktig og riktig tidtaking, vil deltakerne ved oppmøte få tildelt et startnummer implementert med en tagg som registrerer løpet ditt fra start til mål. Tidtakingen foregår på profesjonelt vis, i samarbeid med EQ Timing.

Barneløp

For de minste blir det eget barneløp rundt Lørenparken – og dersom foreldrene skal delta i voksenløpet, kan de trygt etterlate barna i området til Kanonen barnehage. Her vil de for en symbolsk sum på 50 kroner få tilsyn fra voksne, og bli aktivisert mens mor og/eller far tar beina fatt på den 5/10 km lange løypa opp mot Refstad og rundt lørenområdet.

Hold av datoen – enten du skal heie på noen, eller delta. Dette blir moro!
– Mer informasjon om påmelding kommer snart!

BLI MED!