close

STERK har utvidet åpningstidene – tren 365 dager i året!

Det handler om mindre stress – mer fleksibilitet. Det handler om fysisk aktivitet og bedre helse. Fellesnevneren heter STERK treningssenter. Nå tar de hverdagen tilbake etter pandemien.

STERK trenings- og helsesenter har holdt til på Løren siden 2015, og har blitt godt forankret i lokalsamfunnet. De tar folkehelsen på alvor, og tilrettelegger trening etter den enkeltes ønsker og behov. Kjetil Larsen, eier og daglig leder, har sammen med sine dyktige kolleger gjort STERK til en arena hvor alle kan føle på mestring og oppnå ønsket resultat. Med kontinuerlig utvikling av nye konsepter og fornyelse av apparater, har treningssenteret tålt tidens tann. Etter en tøff tid under pandemien tar de nå hverdagen tilbake.

For å tilrettelegge enda bedre for våre medlemmer, og for å få enda flere tilbake til treningssenteret etter en lang pandemi, måtte vi ta noen grep. Vi har derfor utvidet åpningstidene og gjort trening mer tilgjengelig. På den måten får folk hverdagskabalen til å gå opp – også med en treningsøkt, smiler han.

Trening og soloppgang

Er du morgenfugl og står opp sammen med fuglekvitter og soloppgang, kan du nå gjøre unna dagens treningsøkt før resten av familien i det hele tatt har begynt å lette på øyelokket. Én time på tredemølla før jobb og matpakkelaging kan virke forfriskende for noen, mens det for andre kan være en aldri så liten utfordring. Uansett – A-menneske eller B-menneske: Åpningstidene på STERK avdeling Løren er 05.30-23.00 alle hverdager, og 07.00-21.00 lørdag og søndag – året rundt.

Med andre ord: Tidsklemma er ikke lenger en unnskyldning.

Mange har en hektisk hverdag, og føler at døgnet ikke har nok timer. Med et delvis bemannet treningssenter og et nøkkelsystem som gjør at kunden kan låse seg inn selv, skaper vi større fleksibilitet og gir folk muligheten til å legge opp dagen etter eget tidsskjema, sier Larsen – og legger til

Vi er genuint opptatt av å få folk i fysisk aktivitet, og de nye åpningstidene har blitt godt mottatt av våre kunder. For å invitere flere til å bli medlem har vi også satt ned prisen på basemedlemskap til 449 kroner per måned. Dette gjelder kun på avdelingen på Løren, og det gjelder individuell trening, ikke gruppetrening.

Medlemskap med fordeler

Treningssenteret STERK har med sine mange ulike medlemskap og høyt kvalifiserte PT’er satt folkehelsen i fokus. De tilbyr også trening i form av fysisk aktivitet og lek tilpasset barn (3-16 år). Dette for å bidra til at trening blir gøy for hele familien, og for at mor og far kan trene mens barna blir aktivisert.

STERK Helse AS har samlet sin kompetanse i tre virksomheter i nærområdet – treningssenteret på Løren og Haslelinje, samt medisinsk senter på Vinslottet. Og et ekstra gode de tilbyr alle sine kunder: Uansett medlemskap, får du redusert pris på blant annet fysioterapeut, kiropraktor og privatlege. Det medisinske senteret har også egen barnelege, som er til stede to ganger i uken.

Avslutningsvis spør vi daglig leder Kjetil Larsen om det mange lørenbeboere lurer på:

Blir det noe Lørenløp i år?

Ja! Vi planlegger Lørenløp i august. Og selvfølgelig blir det også barneløp i Lørenparken, sier han med iver i stemmen.