close

Påsken på Løren💛🐣

Blir det bypåske i år og du ikke vet helt hva du skal finne på? Tilbring ferien på Løren og opplev det vi har å by på av kunst, kultur og service.

1.Påskemoro på torget
25.mars inviterer vi i samarbeid med Løren velforening til påskemoro på Løren torg. Det blir ansiktsmaling, boller, frukt og påskegodt. I tillegg loddes det ut fylte påskeegg til ti heldige barn. Hva er vel påskemoro uten besøk av påskeharen? Barna kan selvfølgelig forvente å møte på påskeharen denne dagen også.

2.Peer Gynt-parken
Glad i kunst og kultur? I Lørenparken og rundt finner du en rekke skulpturer laget som tolkninger av det kjente diktet Peer Gynt. Ta en liten rundtur sammen med noen kunstelskere eller gå alene for å oppleve spennende verk av ulike kunstnere.

3.Påskehønejakt med Nordvik
Torsdag 30.mars vil Nordvik gjemme 10 påskehøner rundt på Løren. Hver påskehøne postes på instagram-story med et lite hint og DU må være førstemann til å finne den. Finner du en høne? Da får du bytte den mot et påskeegg fylt med godsaker på kontoret deres i Lørenveien 44.

4.Tur på kafe
Er det fint vær er det helt gull å ta en tur på kafe, sitte ute i solen med en kaffe og godt bakverk. Dra innom Kaffebrenneriet eller Grains for god mat og drikke som kan nytes både inne og ute. PS: Kaffebrenneriet har en rekke spennende påskenyheter som er verdt å teste ut. Blant annet påskekaffe, påskebolle og ulike sjokolader.

5.Påskenyheter fra Meny
Vi elsker matnyheter og til enhver høytid kommer det spennende produkter i butikkhyllene, inkludert i påsken. Samle en gjeng og kjøp inn masse påskegodt fra Meny du og vennene dine kan teste sammen. Kanskje dere finner noen nye favoritter?

6.Les en god bok
Finn en ny bok å lese hos Norli. Bokhandelen har et stort utvalg bøker i ulike sjangre, så uansett om du er en fan av romaner, krim eller kanskje barnebok til den minste, finner du noe som passer deg!

Velkommen til å tilbringe påskeferien på Løren💛