close

Oppdag deilig vegetarmat på Løren

Plantebasert kosthold er virkelig i vinden for tiden, og bærekraft blir satt mer og mer på dagsorden. Det kan der i mot være en utfordring å finne veganske og vegetarianske tilbud når man er ute og spiser. Her finner du en liten guide på plantebaserte alternativer du kan teste ut på Løren!🥦🌶🥑🥕🍅

Peppes Pizza
Hos Peppes finner du en rekke vegetarpizzaer på menyen, eksempelvis Halloumi & Friends og Green Garden. Menyen byr også på noen deilige veganske varianter, blant annet Oh my garden! og Oumph! hvor osten er byttet ut med en vegansk chiliaioli. Hver mandag inviterer Peppes til Meatfree Monday der du får tilbud på grønne alternativer.

Eat Thai 
På menyen til Eat Thai finner du den deilige retten «Vegetarian delight with tofu». Dette er fritert wok med paprika, løk, sopp og mange andre nydelige grønnsaker. Til tross for at de ikke har så mange plantebaserte alternativer, kan du få de fleste rettene som vegetar eller pescetariansk dersom du ønsker det.

Fryd
Fryd gir plass til det vegetarianske kostholdet på menyen. Ønsker du en deilig salat, en smakfull Beyond Burger eller bare noe snacks? Da er den lune gastropuben noe for deg.

Sanjays 
Den indiske befolkningen er kjent for å spise minimalt med kjøtt, og det bærer også menyen til Sanjays preg av. Her bugner det av gode vegetariske måltider. Blant annet klassikere som Chilli Paneer, Chana Masala og Dal Makhani.

Grains
Savner du gode alternativer til frokost og lunsj? Fortvil ikke! Ta turen til det franske brasseriet, Grains. Hva med å nyte en Veggis-baguette, en lett chèvresalat, Quishe eller en smakfull Galette Caprese?

Book ditt neste restaurantbesøk her. 

Velkommen til et grønnere måltid på Løren!