close

Nå blir det enklere å parkere på Løren

Mindre stress og mer fleksibilitet. Fra 1. juli kan du handle så lenge du vil på Løren uten å bekymre deg for at parkeringstiden din går ut.

Selvaag Eiendom har inngått en samarbeidsavtale med Onepark som tar med sine innovative løsninger til Løren. Avtalen gjelder per nå for områdene: Løren Torg, Lørenlunden P-hus, parkering ved Kanonhallen og utenfor lokalet til Lørenlegene, tidligere House Of Nerds.

Kunden i fokus

Onepark er et av landets ledende parkeringsselskaper og er i dag til stede i 40 byer i hele landet. Siden oppstarten i 2012 har bedriften satt kunden i fokus med gode tekniske løsninger som nå også vil komme Løren-beboerne til gode. Sømløs parkering og autopay vil gjøre hverdagen enklere for alle som vil bo, handle og jobbe på Løren.

– Løren er et veldig spennende område i vekst og vi har lenge hatt lyst til å komme til Løren. Nå gleder vi oss til å samarbeide med Selvaag Eiendom og innføre våre sømløse parkeringsmuligheter på Hasle og Løren. For lokale forretninger og virksomheter kan dette bety at enda flere besøkende finner veien til Løren, sier Christian Poulsson, prosjektsjef hos Onepark.

Døgnåpen parkering

De gule, frustrerende parkeringsbøtene på frontruta tilhører en svunnen tid, så sant du ikke parkerer ulovlig. Hvis du ikke betaler for brukt parkeringstid innen 48 timer, får du tilsendt en faktura på utestående beløp, pluss et fakturatillegg på 60 kroner.

– Vi tenker annerledes. Konseptet vårt går ut på at det skal være mindre stress og mer fleksibilitet for kundene. Med døgnåpen parkering får folk mer bevegelsesfrihet, også på kveldstid. Det vil fortsatt være én times gratis parkering på flere av stedene, men du trenger ikke lenger å trekke lapp, står du parkert lenger enn den ene gratistimen, belastes du kun for overskytende tid, forklarer Poulsson.

Du kan betale når du kommer hjem

I en hektisk hverdag kan det hende den beste at man rett og slett glemmer å betale for parkeringen. Heldigvis betyr ikke dette at det vil komme en skyhøy regning i posten.

– Med skiltgjenkjenning blir bilen din registrert når du kjører inn og ut av en parkeringsplass. I utgangspunktet må du taste inn bilnummeret ditt før du kjører ut, men skulle dette gå i glemmeboken kan du enkelt betale via nett innen 48 timer, uten ekstra kostnader. Det aller enkleste er om du registrerer deg på vår hjemmeside autopay.io, eller laster ned parkeringsappen Easypark på din mobil. Da går det meste automatisk, og du slipper å tenke mer på parkeringen. Benytter du deg av appen, må du riktig nok starte prosessen selv. Men ved utkjøring avbrytes transaksjonen, forteller prosjektsjefen i Onepark.