close

Nytt spennende aktivitetstilbud for barn!

1.mai går startskuddet for «Verdens STERKeste» – et godt tilrettelagt aktivitetsprogram med lek og mestring for barn og unge på Løren. 

Godt forankret i nærmiljøet, og med et solid fundament for fysisk aktivitet: STERK Treningssenter er genuint opptatt av folkehelsa – og nå starter de også et eget tilbud for barn og unge.

Trening og aktiviteter for hele familien 

– Vi ser på oss selv som en viktig aktør for folkehelsa. Vi skal være et fullverdig helse- og treningssenter for alle – fra senior til junior. Det er veldig moro at vi nå kan presentere vårt nye barnekonsept, sier eier og daglig leder hos STERK, Kjetil Larsen. Han legger til:

-Det er nå en gang sånn at barna våre er mer stillesittende enn noen gang. Ofte foran en skjerm – enten det er Peppa Gris eller gaming som er tidstyven. Med «Verdens STERKeste» ønsker vi å bidra til at også de minste får muligheten til å finne glede og mestringsfølelse i fysisk aktivitet. Tenk så kult, da – om mamma og pappa våkner lørdag morgen og poden sier: Skal vi dra på STERK, eller? Smiler Kjetil.

Lek og mestring 

Ikke alle driver med organisert idrett som fotball og håndball. STERKs nytenking er derfor et godt supplement til alternativ aktivitet, tuftet på lek og mestring tilpasset de ulike aldersgruppene.

-Vi vet at det er mange barnefamilier på Løren, og tenkte at her må vi ta noen grep. «Verdens STERKeste» skal være for barn mellom 2-15 år, inndelt i ulike grupper hvor vi tilrettelegger aktivitetene til den enkelte aldersgruppe. For de aller minste (2-5 år) handler det om fysisk fostring motivert med lek. Fra 6-11 år blir det mer oppmerksomhet rundt treningsbaserte aktiviteter – og fra 12-15 år blir det tilnærmet normal styrke- og kondisjonstrening. Sistnevnte aldersgruppe vil også kunne trene sammen med foreldrene etter fem timer – når de er blitt trygge på egentrening, sier Anette.

Hun er initiativtaker til barnekonseptet, og har lang erfaring som ernæringsrådgiver og PT.

Barn og unge i fokus 

Lite er overlatt tilfeldighetene når STERK går i gang med sitt nye barnekonsept denne våren. Erfarne instruktører vil veilede og motivere barn og foreldre til en mer aktiv hverdag sammen.

-Vi skal være en trygg arena for alle, og derfor setter vi nå barn og unge i fokus. Mens foreldrene trener, kan vi aktivisere barna, avslutter Anette.

Teamet på STERK konkluderer samstemt:

-Folkehelsa er viktig, så her blir det lek og moro, trening og mestring. Vi gleder oss…