close

Nye opplevelser! Løyrin 1891

Med nytt år kommer det som kjent nye muligheter: Restaurant Løyrin 1891 har fått ny meny – og en ny daglig leder, med stort engasjement.

Med et kulinarisk blikk rettet mot bærekraftige, kortreiste råvarer av høy kvalitet, møter den lokale restauranten på Løren Torg det nye tiåret med stor entusiasme – og lover matopplevelser av ypperste klasse.

Det innbydende spisestedet som åpnet dørene 4. mai 2019, har for mange allerede blitt et stamsted. Her kan man hygge seg i koselige omgivelser sammen med familie og venner over et utsøkt måltid – lunsj, så vel som middag.

De høyt kvalifiserte kokkene på Løyrin lager alt fra bunnen av, og har nå i samarbeid med sin nye daglige leder, Christopher Reinfjord Grønmo (30), utarbeidet en ny meny med grobunn i konseptet «Elevated Comfort Food». På godt norsk: Smakfull hverdagsmat, tilberedt på en unik måte – og gjerne med en liten tvist.

I et mylder av restaurantkonsept kan man selvfølgelig fort gå seg vill, men Løyrin ser ut til å ha en klar linje på hva de ønsker å tilby sine gjester. Man fornemmer raskt at konseptet deres handler om en totalopplevelse; god mat og bra service i en lun og inviterende atmosfære – et sted hvor alle kan trives og føle seg «hjemme».

Vi har en enkel, men helt grunnleggende filosofi: Hos oss er alle VIP-gjester! Vår oppgave er å sørge for at folk koser seg. Vi skal skape god stemning og servere god mat tuftet på gode, norske råvarer tilberedt av eksepsjonelt flinke kokker. Og det til fornuftige priser, slik at alle kan ha lommebok til å besøke oss, smiler en svært imøtekommende daglig leder.

Christopher har – til tross for sin unge alder – lang og bred erfaring innen restaurant- og bardrift. I tillegg til daglig drift av flere sushirestauranter og bydels-spiserier i hovedstaden, har han tre års restaurantdrift fra Kina i bagasjen.

Jeg liker å jobbe med mennesker, og elsker å utfordre mine egne sanser og smaker. I denne bransjen må man stadig kunne tenke nytt. Man må være lydhør, og lytte til nabolaget om hva de ønsker fra den lokale næringsvirksomheten. Vi må aldri glemme at gjestene våre faktisk investerer i oss når de kommer på besøk – og da er det viktig at vi ivaretar alle besøkende på best mulig måte.

Grunnpilaren til Løyrin 1891 er at de lager utrolig god mat som de ønsker å nå ut til folket med. Allerede da er mye gjort for trivselsfaktoren. Men når de nå også åpner opp for å arrangere små, intime kulturaftener, med for eksempel ulike musikkinnslag … eller for den saks skyld sjakk- eller quizkveld, har de et solid konsept som vil omfavne alle – og som vil skape tilhørighet i nærmiljøet.

Med sin nye meny har de lagt vekt på råvarer av høy kvalitet. De har beholdt enkelte klassikere, som for eksempel biffburgeren. Nytt av året er sitronkylling marinert i sitron og timian med deilig tilbehør, vegetarianer-retten panert søtpotet- og gresskarkubbe, og på dessertfronten tiramisu – for å nevne noe. Det vil også være mulig å bestille Løyrins 3-retters til en fastpris på kun 449 kroner. Og det fine her, er at du kan velge vilkårlig fra menyen hvilken forrett, hovedrett og dessert du måtte ønske.

Barna er selvfølgelig heller ikke glemt på Løyrin. Ergo – en fullverdig barnemeny med gode råvarer, alt laget fra bunnen av.

Skulle du derimot ønske å spise hjemme; take away kommer på menyen i løpet av januar. Og husk: Skal du ha stort eller lite selskap, kan du bestille catering skreddersydd ditt ønske og behov.

Vi gleder oss til fortsettelsen på Løyrin!

Her finner du menyen: https://www.loyrin.no/