close

Norli – en god opplevelse i bokhandelen

Hos Norli finner du til enhver tid flere hundre forskjellige titler innenfor alle kategorier. I tillegg til skjønnlitteratur, fakta og barnebøker finner du også fagbøker av ulik art.

Norli har vært en del av bybildet på Løren i mange år, og selv om butikken ikke er av de største har de et godt utvalg av ulike bøker. De er også godt oppdatert når det gjelder litterære nyheter og andre relevante produkter som hører bokhandelen til.

Lokalet til Norli, som ligger inne på Løren Torg, er oversiktlig, godt organisert og ikke minst godt utstyrt med barneartikler. Her finner du produkter til skole, til barnehage – og til fritid.

Martine Svarstad, som er daglig leder, har bred erfaring fra bokbransjen – og hun er genuint opptatt av at publikum skal få en god opplevelse når de kommer inn i butikken.

– Vi er opptatt av at alle våre kunder skal være fornøyde, og da er det viktig å ha et tilbud som dekker etterspørselen. Det inkluderer selvfølgelig også barnebøker, og saker og ting som barna liker og trenger. Vi har blant annet et samarbeid med en kjede som heter Paperchase. De leverer alt fra notatbøker, dagbøker og skrivesaker til gaveartikler og gratulasjonskort. Mye fint til barna her, sier Svarstad.

Lørenbyen er blitt et sted hvor mange barnefamilier velger å etablere seg, og alt tyder på at det er mange barn på Løren som liker å lese. Salget av barnebøker hos Norli øker stadig, og nettopp derfor satser de sterkt på barna og de unges leseverden. Men for all del: Utvalget for de voksne er også upåklagelig hos den lokale bokhandelen.

Den hyggelige og serviceinnstilte betjeningen hos Norli hjelper deg med det du måtte trenge. Her finnes det bøker til hele familien!

Åpningstider:
Mandag til fredag 10-18
Lørdag 10-17

https://www.norli.no/

Tags : LørenNorli Bokhandel