close

Nordvik har flyttet inn på Løren

Foto: Flex foto

– Vi har kommet svært godt i gang og gleder oss til å fortsette. Løren er et utrolig spennende område hvor det har skjedd mye, og det ser ikke ut som den positive utviklingen er i ferd med å stoppe, sier Dan-Christian Jensen, eiendomsmegler, partner og fagansvarlig på Nordvik avd. Løren.

Siden oppstarten i 1989 har eiendomsmeglerfirmaet vært en ledende aktør i eiendomsmarkedet i Stor-Oslo. I dag har de 20 kontorer og mer enn 190 dyktige meglere fordelt rundt omkring i landet.

– Som en del av Hovinbyen er Løren med i et av Oslos største byutviklingsområder. Framtidig utvikling av de nærliggende områdene som Økern og Hasle med flere, kommer til å gi synergier, som vil bidra til å løfte denne delen av byen enda mer, sier Jensen.

Eiendomsmegler, partner og fagansvarlig Dan Christian Jensen ønsker deg velkommen til Nordvik på Løren. Foto: Flex foto

En bolig må presenteres godt

Med fire erfarne meglere og en trainee har Nordvik Løren samlet et solid team som kjenner området og boligmassen godt.

– Vi vet at mange legger ned betydelig med tid og penger i sine boliger. Vi jobber mye med å skape gode salgsoppgaver og nettannonser for å tiltrekke flest mulig relevante interessenter, sier Jensen.

Selger alt fra små leiligheter til store eiendommer

Nordvik er for mange kjent som et eksklusivt meglerfirma som stort sett håndterer boligsalg i øverste prissjiktet. Dette er en gammel myte som Jensen vil komme til livs.

– Det er litt misforstått at vi kun selger boliger i det segmentet. Folk legger mye tid og penger i å skape et fint hjem. Det er vår oppgave å legge til rette for at boligen presenteres på best mulig måte, uavhengig av prisklasse, type bolig og beliggenhet. Vi selger alt fra små leiligheter til store eiendommer, sier Jensen.

Fra venstre: Sylvia Post, Christoffer Fraurud, Dan Christian Jensen og Vebjørn Myhre. Foto: Nordvik

Stabilt boligmarked

I dag går boligmarkedet bra, på tross av den pågående pandemien.

– Boligmarkedet generelt vil holde seg stabilt. Løren og områdene rundt har også en fordel med sentral beliggenhet og mange gode servicetilbud rett utenfor døren. Det gjør det til et attraktivt sted å bo, sier Sylvia Post, eiendomsmegler, partner og daglig leder i Nordvik avdeling Løren.

Er du på boligjakt i disse tider ber de deg likevel om å ta noen hensyn.

– Om du skal på visning må du huske å melde deg på og booke tid. Vi tar smittevernreglene på alvor, og det kan ikke være for mange på visning på en gang. For de som skal selge bolig har vi et godt tips: Vær tidlig ute og ta kontakt med megler før du har kjøpt ny bolig, avslutter Post.

Les mer om Nordvik Løren på deres egen hjemmeside.