close

Nille: Større utvalg og mer interiør

 Vår lokale Nille-butikk på Løren Torg har et bredt vareutvalget. Nå satser de enda sterkere på belysning og barneroms-interiør. I tillegg til litt møbler.

 Nille er en norsk lavpris-kjede som ble stiftet i 1989. Forretningskonseptet er å være sesongbutikk som satser på relevante produkter i tråd med årstiden og dens begivenheter.

Butikken på Løren Torg har vært en del av det lokale bybildet i over 10 år, og den har ikke bare tålt tidens tann. Forretningen har også utviklet seg i takt med befolkningsveksten i området.

Butikksjef Ida Kamilla Lien er svært fornøyd med hvordan Lørenbyen har utviklet seg. Hun merker godt at det kommer stadig flere folk til Løren, og er derfor opptatt av å kunne ha et bredt tilbud til lokalbefolkningen.

– Vi er veldig glad for at vi i september 2016 fikk større lokaler. Det har naturligvis bidratt til et større vareutvalg, noe som igjen har sørget for flere kunder, sier Ida, og legger til at de nå også har fått inn litt møbler i butikken.

Utvalget av lamper og lampeskjermer har blitt større, du finner flere saker og ting til barnerommet – og i tillegg finner du en del møbler. Blant annet barnebord, puffer, stoler og krakker.

Lite er overlatt tilfeldighetene når de ansatte hos Nille omorganiserer hyllene sine, noe de gjør opptil flere ganger i året. Butikksjefen kan fortelle at sesongproduktene blir plassert fremst, slik at det skal være enkelt for kunden å finne varene som hører de ulike årstider til.

Interiørtrendene for vår/sommer 2019 har også ankommet butikken. I år skal det tydeligvis være mye gull, grønt og retro når det kommer til pynt i hjemmet. Det skal være store, grønne kaktuser og palmer – og disse plantene går igjen som mønster i puter, duker og på servietter og servise. Gjerne kombinert med ulike telysholdere og annen pynt i gull.

Kort oppsummert: Hos Nille inne på Løren Torg finner du det meste for å kunne gi hjemmet ditt en lun og koselig atmosfære. Samtidig som nyttige ting til inne- og uteaktiviteter er en stor del av sortimentet.

Åpningstider:

Mandag til fredag 10-18

Lørdag 10-17

 

Tags : LørenNille