close

Musiker som stortrives på Løren!

Når han ikke sitter bak trommesettet i studio, trives han best i friluft sammen med sin blandingshund Naminè. Simen Sandnes flyttet til Løren for ett år siden, og det er her han tenker å bli. 

Simen er musiker og streaming-tekniker på heltid. Etter en stund med pendling Kristiansand – Oslo åpnet det seg en mulighet for fast stilling i produksjonsbyrået Need Music i hovedstaden.

-Da var det bare å pakke snippesken da, vet du. Fantastisk å måtte slippe all pendlingen. Og da søsteren min, som bor på Økern, viste meg Løren – ja, da var jeg solgt, sier Simen. Han fortsetter:

-Hele Løren-området er kjempefint, du har absolutt alt du trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet. Tenk å ha to minutter til Joker som nesten alltid er åpent – det er jo ren luksus. Det som var mest utslagsgivende for meg var gangavstand til T-banen, at leiligheten lå i 1.etg med hageflekk, at det er sentralt – og ikke minst at det er mange fine turmuligheter, spesielt for oss som har en firbent venn. Tror jeg brukte 10 minutter på å bestemme meg: Her vil jeg bo!

Veganuke på Loren.no – helt konge! 

På spørsmål om hva han liker best ved Løren, er Simen ikke i tvil.

-Det er mange ting jeg liker ved Løren, men som veganer ble jeg ekstra glad da jeg så at Loren.no, i samarbeid med Handelskvartalet, skulle feire verdens vegandag i en hel uke. Det var masse deilige smaksprøver fra flere aktører, og jeg testet alt – herlig at plantebasert mat kommer litt mer i fokus. Løren Frukt og Grønt har også mange bra ingredienser – og veganpizzaen hos Peppes; den er jo kjempegod, sier han.

Selv om Simen ikke har bodd så lenge i nabolaget, er han overbevist om at Løren blir det hotteste stedet å bo.

-Løren kommer til å bli det nye Løkka, smiler han.

Positive naboer – godt fellesskap 

Favorittstedet til Simen er fellesarealet der han bor, i Gartnerkvartalet på Løren. Her kan han lufte hunden sin og kose seg med gode venner.

-Det er så fint her, og så har jeg så positive naboer. Sånt blir det godt fellesskap av. I fjor sommer inviterte jeg kolleger hjem, og vi satt ute til sent på kvelden. Ingen hadde noe å utsette på at vi hadde det moro, ikke så lenge vi avsluttet før midnatt. Et veldig godt Løren-minne, sier den unge musikeren.

Medmusikantene til Simen Sandnes kan du for øvrig se i årets norske Grand Prix-finale: Blåsemafiaen, som er en del av musiker-kollektivet Need Music, deltar med låta «Let loose».

Og er du interessert i trommer? Sjekk ut Simens nyutgitte «datatrommepakke» – innspilt på elektrisk trommesett i leiligheten på Løren. Sjekk ut link og video under.
Vil du følge Simen på instagram søk opp @simensandnesdrums 🙂

Beyond Prog Grooves by Simen Sandnes & Baard Kolstad – Midi Pack