close

Morsdagen på Løren❤️

Dagen for å hedre de rå damene som har brakt oss til liv er snart her. 12.februar er det morsdag, og vi gjør oss klare til å sette stas på mødrene våre. Trenger du gavetips eller noe spesielt å gjøre? Her gir vi dere fem tips!

1. Kjøp medlemsskap på Squeeze
Gi et medlemsskap på profesjonell massasje. Ved å være medlem får du goder som å kombinere behandlinger, velge terapaut, massasje-rollover og ingen bindingstid.

2. Book bord på Fryd
Lyst til å invitere mor på en god middag? Book bord hos Fryd Gastropub og nyt deilige retter med noe godt i glasset.

3. Gi et gavekort på Min hudklinikk
Gjør litt ekstra stas på moren din og kjøp et gavekort på Min hudklinikk. Her kan du få behandlinger som dermapen, fiksing av bryn og vipper, hårfjerning og manikyr/pedikyr.

3. Inviter med på bakeri
En liten og hyggelig gest kan være å ta mor med på bakeri. Kom inn i varmen hos Grains eller Kaffebrenneriet og kjøp en herlig lunsj over gode samtaler.

4. Kjøp billetter til forestilling
Ønsker du å gi en opplevelse i morsdagsgave? I Kanonhallen spilles det mange spennende forestillinger, for eksempel Ro mitt hav med Anne Marit Jacobsen, Et stykke plastikk, og Mens vi venter på no´ godt med Linn Skåber og Ine Jansen. En flott gave til en som er kulturinteressert eller en som bare elsker nye opplevelser.

5. Kjøp roser fra Blomsterpikene
En klassiker er å kjøpe blomsterbukett til sin kjære mor. Dra innom Blomsterpikene for å få hjelp til å sette sammen en nydelig bukett. Det slår aldri feil med friske roser til hjemmet.

5. Lag en «Care Package»
Du kan samle litt ting for å lage en såkalt «care package», en kurv med smått man alltid får bruk for. Ta turen til Apotek1 og plukk ut gode hudprodukter og andre nødvendige ting. I tillegg kan du dra innom Green Kids & Moms som selger flotte morsdagsprodukter, som for eksempel kopper, flasker og mye mer. For å gjøre kurven ekstra koselig kan du kjøpe rødt bånd og annen pynt fra Norli eller Europris.

Håper du har fått noen tips du får bruk for og at du får en fantastisk morsdag enten du er mor selv eller feirer en annen❤️