close

Min Hudklinikk feirer nytt år!

Min Hudklinikk feirer nytt år med opptil 25% på våre populære peelinger!
Nå er munnbind påbudt igjen og med den kalde vinteren, er det ekstra viktig å ta vare på huden din. Vi på Min Hudklinikk tilbyr opptil 25% på alle våre peelinger. Er du usikker på hvilke peel som passer deg best? Les gjerne mer under eller ta kontakt med oss, så veileder vi deg gjerne
PIGMENTPEEL- MeLine
En pigmenteringspeel som bekjemper hyperpigmentering med veldokumenterte resultater! Pigmenteringene bleker og huden fornyer seg slik at den blir jevnere i farge, glattere og får gløden tilbake. Pris: 1500,- (Verdi 1890,-)
ANTI-AGE PEEL – SkinBetter Science
Resultatet gir synlige hudforbedringer! Peelingen reduserer aldringstegn, gir jevnere hudtone og glattere hudtekstur, forbedring av akne og uren hud samt masse glød og utstråling! Pris: 1000,- (Verdi 1290,-)
GREENPEEL
Utviklet på 100% naturlige virkestoffer, er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Har synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter, gusten hud og store porer.
Pris: 1000,- (Verdi 1390,-)
GLØDPEEL – C-vit
Peel med C-vitamin som hovedingrediens, etterlater huden glødende og ren! Passer for deg som ønsker glød, vitalitet og forebygge hudaldring.
Pris: 700,- (Verdi: 875,-)
ANTI-AGE PEEL – TCA
PRX-peeling er den nye generasjonens TCA-peel for alle aldre og hudtyper. Den kan benyttes gjennom alle årstider. Behandlingen er tilnærmet smertefri og gir minimalt med flassing. Peelen motvirker og reduserer rynker, linjer, solskader, pigmenteringer, tørr hud, tapt elastisitet, sprengte blodkar og arr.
Pris: 1500,- (Verdi 1990,-)
Vi anbefaler alltid å gjenta en peeling 3-5 ganger for å optimal effekt. I tillegg til dette vil bruk av produkter forsterke effekten ytterligere.
Book time på minhud.no eller ring oss gjerne på tlf 944 20 544