close

Lær mer om Silvia – eier av Sanjay’s!

I 2014 åpnet Silvia Peripanathan Sanjay’s – Lørens første indiske restaurant. Nå, sju år senere, er Sanjay’s blitt et stamsted for mange på Løren. 

I en veldig vanskelig tid hvor koronapandemien herjer hovedstaden, er restaurant Sanjay’s i Lørenveien blant dem som har sluppet å permittere folk.

– Jeg har et stort hjerte for menneskene på Løren. Det har selvfølgelig vært en krevende tid, hvor bespisning i restauranten ikke alltid har vært forenlig med de pålagte restriksjonene for vår bransje. Men heldigvis har vi hatt stor pågang på take-away. Det er det som har reddet oss i denne vanskelige tiden. Tusen takk Løren – for at dere fortsatt bestiller mat hos oss. Uten dere hadde vi ikke greid det, sier Silvia med forsiktig optimisme i stemmen.

Utvidet meny – mange nye vegetarretter 

Silvia stortrives i jobben sin, og for å få tidsklemma som restauranteier og firebarnsmor til å gå opp, har hun bosatt seg på Bjerke – bare et steinkast fra Løren.

-Jeg er blitt veldig glad i området og folkene her. Løren og omegn er et stille og rolig område med god atmosfære. Her er det spennende å drive restaurant, og enda bedre blir det. Befolkningsveksten er stadig økende, og med alle barnefamiliene som flytter hit blir det et yrende folkeliv. For å kunne tilfredsstille alle – og de mange ulike smakspreferansene – har vi derfor tilpasset menyen vår. Vi har egen barnemeny, og ikke minst har vi utvidet menyen med mange gode vegetarretter, forteller Silivia og anbefaler Shahi – indisk ost i krydret fløtesaus med cashewnøtter.

Deltar på lokale aktiviteter 

På spørsmål om hva hun liker best med Løren, er Silvia ikke i tvil:

– Det må være alle de hyggelige folkene her. Ja, og så liker jeg spesielt godt Lørendagene. Det skaper trivsel og fellesskap når vi kan møte kundene våre på stands i gatene. I tillegg syns jeg alt som arrangeres i forbindelse med julen er veldig koselig på Løren. For noen år tilbake tok vi bilder av barna sammen med nissen på Løren Torg. Det var stor stas, smiler den imøtekommende restauranteieren.

Bursdagsfeiring på Sanjay’s 

Sanjay’s har med sine smaksrike retter og varierte meny opparbeidet seg en solid kundekrets. Det er mange som tar turen hit for å feire når de fyller år.

-Fornøyde kunder er viktig for oss! Vi legger oss derfor litt ekstra i selen når mange av våre stamkunder kommer for å feire bursdager. Jeg har mange gode Lørenminner, men jeg må innrømme at det som har festet seg best er å se glade kunder som koser seg i restauranten vår, avslutter Silvia.

PS! Sjekk ut vår facebookside Løren.no her hvor du kan vinne gavekort på take-away fra Sanjay’s!