close

Med hjerte for Løren

Ina har et stort hjerte for Løren, særlig for alle barna ❤️

Det første som slår meg med Løren, er at det er et inkluderende sted hvor man føler tilhørighet og samhold. Jeg bor på Ulven, men har fått erfare dette på nært hold etter å ha jobbet med de minste her siden 2006. Løren er et trygt og godt område for alle, ikke minst småbarnsfamiliene. Med Lørenparken flott beliggende midt i nabolaget, er det fritt fram for lek og utfoldelse for store og små. Vi i Kanonen barnehage bruker parken hver uke – hele året rundt.

Ina stortrives i jobben sin! I tillegg liker hun godt at Løren fremstår som en moderne bydel i stadig utvikling.

Servicetilbudene er mange, og jeg handler ofte mer i butikkene her enn i mitt eget nabolag. Umai Sushi er en av favorittene. Du vet at ryktet deres går langt utenfor Løren? Venninnen min fra Sofienberg kommer faktisk ens ærend til Løren for å kjøpe byens beste sushi.

Men når det er sagt: Det aller beste med Løren – det er jo alle barna! Barna jeg jobber med – og ikke minst alle ungene som tidligere har gått i barnehagen. De kommer springende mot meg og gir meg en klem når de ser meg i nærområdet. Jeg tror for øvrig det gode nabolaget på Løren også skyldes at det ofte arrangeres morsomme aktiviteter som samler hele familien. Det bidrar til et godt fellesskap for alle som bor og jobber her.