close

Med hjerte for Løren

Over en kopp kaffe møter vi Thomas, butikksjefen på Meny Løren Torg.

Jeg stortrives på Løren. For meg er Løren blitt mitt andre hjem. Det er spennende å drive butikk her, fordi det er et mangfold av folk fra hele landet med forskjellige bakgrunn som bor her. I tillegg opplever jeg at nabolaget er veldig inkluderende. Folk er flinke til å gi oss tilbakemeldinger, og samholdet i nærmiljøet vitner om at de som holder til her er stolte og har eierskap til stedet.

Dette fikk Thomas erfare på nært hold da han ble invitert på kaffe og vafler hos beboerne i Selvaag Pluss-bygget.

Jeg syns det var veldig hyggelig å bli invitert, og det var virkelig en lærerik opplevelse. En av de eldre, som faktisk er født og oppvokst på Løren, ga meg en liten historietime. Og hvilken utvikling det har vært her siden midten av 1900-tallet – da det bare var skog, industri og våpenverksted her. Løren har virkelig en spennende historie!

Han forteller videre at det så sent som i 2016, da han kom til Løren, fortsatt var en liten utfordring å forklare leverandørene sine hvor Løren var.

Det var titt og ofte at Meny på Lørenskog fikk våre fakturaer, men sånn er det definitivt ikke nå lenger!

Thomas beskriver dagens Løren som et urbant, modernisert lite samfunn i byen – og det er her han tar fredagspilsen med kollegaene.

Infrastrukturen har blitt veldig bra, og med stadig flere servicetilbud vil Løren om mulig bli et enda hyggeligere sted for de som bor her og for oss som jobber her. Jeg gleder meg til fortsettelsen – og jeg er kommet for å bli på Løren.