close

Med hjerte for Løren

Magnhild hos Blomsterpikene elsker lokalsamfunnet på Løren.

For en reise det har vært å få være med på å forme infrastrukturen på Løren! Bare det å se den utrolige utviklingen nærområdet har hatt siden vi åpnet butikk her for fire år siden, har vært en sann glede. Det er her vi vil ha butikk – og det i mange, mange år fremover. Ikke minst er det ekstra moro å drive butikk i et lokalsamfunn med så mange hyggelige folk. Nå er det sånn at vi kjenner igjen kundene og har fått litt personlige relasjoner til dem som kommer innom. Løren har blitt for meg sånn som det er på bygda, en intim og lun atmosfære – kanskje vi kan kalle det «skapbygda» – siden vi er i byen, mener jeg?

Servicetilbudene på Løren er mange, og Magnhild er svært så entusiastisk:

Jeg er veldig glad i naboen min, Kaffebrenneriet. Og så handler jeg titt og ofte mat til hunden og katten min hos dyreklinikken EMPET nedi veien. For ikke å snakke om Umai Sushi – jeg digger den sjappa! Det lokale næringslivet samarbeider for øvrig veldig godt. Vi tagger hverandre, og er opptatt av at folk i nabolaget skal bruke de lokale butikkene. Og sånn funker det – kjempebra!

Noe av det beste Magnhild har opplevd på Løren, var da Nasjonalforeningen for folkehelsen-Oslo for kort siden bestilte blomster.

Det var helt magisk! De bestilte blomster for å hedre helsearbeiderne i hovedstadens mange sykehjem, og i den anledning fikk vi til og med NRK på besøk. Stor stas, men det fineste var følelsen av å få bidra med noe helt konkret i en krisetid som nå. Ja, også var det selvfølgelig veldig hyggelig at så mange på Løren fikk med seg innslaget. Folk stakk innom oss og sa; «Hei, så dere på TV – så moro!» For et herlig nabolag – jeg stortrives med å jobbe her.