close

Med hjerte for Løren

Lørenbeboer Mariann Fayen: – Løyrin er stamstedet mitt!

Jeg har bodd på Løren så lenge jeg kan huske, og det er stort sett her i nabolaget jeg kjører rundt med rullestolen min og hilser på folk og dyr. Ja, og så er jeg innom Løyrin ganske ofte, da … Jeg bor jo nesten der, det er så innmari god mat der, skjønner du. I tillegg syns jeg hele området her er blitt veldig bra. Mye hyggelige folk – og du skal vite: Jeg treffer mange når jeg er ute og kjører!

Mariann er glad i hjemstedet sitt, og trives spesielt godt når det er arrangementer på festplassen.

Det er ekstra moro når det skjer noe i nabolaget. Lørendagene er noe av det jeg liker aller best, da pleier det å være masse aktiviteter for alle som bor her. Jeg husker i fjor; da kom Loveshack og spilte på festplassen. Jeg ble helt spinnvill og satt fremst ved scenen og sang med. Jeg fikk til og med klem av vokalisten, og da var det rett hjem for å se hvor de skulle spille neste gang – Triaden på Lillestrøm – jeg var der også, jeg!

Selv om Mariann kunne tenke seg noen endringer i bosituasjonen, er det å flytte fra Løren et ikke-tema.

Det er her jeg vil bo, det er her jeg liker meg, og det er her familien min bor. Det er trygt og godt å bo på Løren. Det eneste jeg gjerne skulle ha forandret, var å få en leilighet på bakkeplan istedenfor å bo i 3. etasje. Da hadde det vært enklere for meg å komme meg ut i tilfelle det skulle skje noe. Og så er det den ene lille gangveien med grus i Lørenparken; jeg setter meg ofte fast i grusen og kan ikke skjønne hvorfor ikke også den biten kan asfalteres?!

Infrastrukturen har for alvor begynt å ta form i nærområdet, og Mariann benytter seg ofte av servicetilbudene på Løren.

Jeg bruker mange av butikkene her, særlig Meny, Nille og dyrebutikken. Jeg har to katter, vet du – Helge og Misty. Det er bra at vi får stadig flere tilbud på Løren – og nå håper jeg bare at den nye legevakten, Legevakt Øst, også får fastlegeordning – da bytter jeg fastlege med en gang.