close

Med hjerte for Løren

Sofia hos EMPET Dyreklinikk, er dyrenes venn på Løren.

Jeg er veldig glad i jobben min, og liker meg kjempegodt på Løren. Det er et så varmt og hyggelig nabolag. Løren er blitt en flott, urban og moderne bydel, men det som kanskje varmer mitt hjerte aller mest, er nettopp det gode fellesskapet. Det er litt sånn som det er på bygda når du kommer på vinterstid med sparken; titt og ofte må man stoppe opp for å slå av en prat med kjente … og ukjente. Sånt blir man glad av, det skaper tilhørighet.

Med kort avstand mellom jobb og hjem benytter Sofia seg også utenfor arbeidstid ofte av Lørens ulike servicetilbud.

Det er som regel her jeg handler før jeg går hjem for dagen – ja, og så tar jeg gjerne en kaffe med venner og kolleger på Kaffebrenneriet når muligheten byr seg. Jeg syns i grunnen det er bra med butikker og serveringssteder i nabolaget. Men … er det innafor – kan jeg si at det hadde vært supert om det også kom et vinmonopol? Hadde vært kjekt å ha det i nærheten når man gjør fredagshandelen og skal ha gjester i helgen.

Sofia har et brennende engasjement for Lørens firbeinte, og hun har selv en hund som får lov til å være med på jobb hver dag. Det hun liker aller best med Løren:

I min sammenheng er det selvfølgelig alle dyra som bor her, og eierne deres. Jeg er imponert over hvor flinke eierne er, og ikke minst er det et privilegium å få jobbe med alle de tillitsfulle pasientene. Det aller beste jeg vet er når jeg møter de firbeinte pasientene igjen i Lørens gater – friske, raske og lykkelige.