close

Med hjerte for Løren

Natalie jobber på Kaffebrenneriet, og bor selv på Løren.

Jeg vil påstå at Løren nesten er hjertet av Oslo, i hvert fall for meg som både bor og jobber her. Det er her jeg har omgangskretsen min, og det er her jeg føler meg hjemme. Løren er i vekst, og det liker jeg godt. Utrolig hvor mange hyggelig folk det er som bor her – nesten alle jeg treffer på gata sier hei fordi de kjenner meg igjen fra Kaffebrenneriet. Sånt er veldig koselig! Et herlig nabolag – hvor alle kjenner litt til hverandre.

Godt forankret i nærmiljøet synes Natalie at servicetilbudene begynner å bli veldig bra.

Vi har mange fine butikker her, men mest av alt liker jeg Umai Sushi – jeg elsker sushi! Ja, og så syns jeg selvfølgelig det er ekstra moro at vi på Kaffebrenneriet har fått så mange gode stamkunder. Spesielt lørdag formiddag – når sola skinner og folk er på tur – da har vi mye å gjøre. Da er det blide folk og barnevogner over alt. Løren er et sted for alle – men det er ingen tvil om at barnefamiliene, som det er mange av, har en forkjærlighet for stedet, og synes det er et godt og trygt sted å sette bo. Veldig forståelig, så fint som det er blitt her. Det eneste vi kanskje mangler er en klesbutikk og en Jerniabutikk, da nærmer det seg perfekt.

Jeg har riktig nok litt reiselyst i magen, så det kan det hende jeg etter hvert tar en tur ut i verden, men skal jeg fortsette å bo i hovedstaden er det bare ett sted jeg skal bo: Løren!