close

Marianne hos Zaga Hårstudio er rørt over støtten fra Lørenfolket.

I november feirer Zaga Hårstudio 10-årsjubileum på Løren. Nå håper hun at det etter hvert vil bli mulig med en liten markering for nye og eksisterende kunder.  

– Vi er utrolig rørt over den omtanken vi har opplevd fra kundene våre i denne vanskelige tiden. Løren er virkelig et fantastisk nabolag. Våre kunder har omfavnet oss, de har vippset, kjøpt gavekort og støttet oss under hele denne vanskelige tiden. Det har vært godt å føle at kundene setter pris på oss, sier Marianne som er eier og daglig leder av Zaga Hårstudio.

En by i byen

Etter å ha drevet hårstudio på Løren i snart 10 år har Marianne opplevd hvordan området har vokst til å bli en by i byen med rom for alle uavhengig av livssituasjon.

– Det som er fint med Løren er at det oppleves som et stille og rolig område, dette på tross av at det er kort vei til sentrum. Vi har vært til stede under mye av utviklingen i dette spennende området, og har opplevd at stadig flere mennesker i alle aldersgrupper finner veien hit. I dag bor det både eldre, barnefamilier og unge voksne her, og jeg opplever at Lørenfolket trives, sier hun.

Nå gleder hun seg til at Løren-byen står ferdig.

– Da håper jeg vi også har fått på plass et parfymeri, og kanskje et vinmonopol. Det er viktig med et variert og godt lokalt tjenestetilbud slik at Løren fortsetter å være en by i byen, legger hun til.

Deltar gjerne på lokale aktiviteter

På tross av at Marianne ikke bor på Løren er hun ikke fremmed for å delta i de ulike lokale arrangementene.

– Spesielt synes jeg Lørendagene er veldig hyggelig. Da blir det satt opp boder i gatene og vi som jobber på Løren får en enda bedre relasjon til de som bor her. For oss betyr det mye, og gjør at vi kan levere enda bedre på kundenes behov. I tillegg har mine ansatte og jeg deltatt på beboerfest i Kanonhallen, for ikke å snakke om utekonsert med Loveshack på festplassen for et par år tilbake, smiler hun.

Hektisk periode nå

Frisørsalongen har endelig fått åpnet dørene sine igjen etter korona-stengningen og trykket er stort på de fem frisørene og den ene lærlingen som holder til på Zaga Hårstudio.

– Vi er heldige. Vi har en stor salong med tolv stoler vi kan bruke, dette gjør at vi kan klippe alle sammen og fortsatt opprettholde avstand. Det er stor pågang av kunder som trenger en klipp eller å ta den berømte etterveksten. Da hjelper det at vi alle kan være på jobb, forteller Marianne.

– For øyeblikket er det nesten helt fullt, vi har kun en og annen ledig time innimellom for korte behandlinger. Vi opererer i tillegg med ventelister og er raske med å ringe opp dersom vi får en avbestilling. Vi gjør vårt ytterste for å ta unna og opplever heldigvis at kundene våre fortsatt har forståelse og tålmodighet med oss, legger hun til.

Les mer om Zaga Hårstudio

Les om andre som har et bankende hjerte for Løren