close

MELD DEG PÅ LØRENLØPET NÅ!

Finn frem løpeskoene og innta startstreken 6.mai

Selvaag Eiendom i samarbeid med Sterk Helse & Trening og Løren Velforening inviterer til en gjenforening med Lørenløpet. 6.mai samles Lørenfolket i Peer Gynt Parken for å dele løpeglede for store og små. 

Startsskuddet til voksenløpet går 10:00 med en løype på 5 km. Vi legger opp til to løp: En på 5km og en på 10km. De som ønsker å løpe 10km tar samme runden to ganger.  Det vil selvfølgelig være premieutdeling hvor den raskeste i mål for hver klasse får en spennende premie. Det er kun 300 plasser så her gjelder det å være rask for å bli med på årets løpefest!  NB: Aldersgrense for voksenløpet er 12 år. 

Det finnes løpeglede i alle aldre, og derfor har vi gleden av å ha et barneløp rundt Lørenparken. Alle barna som deltar får diplom for den flotte innsatsen. Det er viktig at dere melder barna på løpet slik at vi får en viss oversikt over hvor mange som deltar. 

Er du en av de som ikke er så glad i løping? I parken vil det skje spennende ting hele dagen, blant annet grilling, god musikk og ulike stands. 

Følg med på kanalene våre for å få med deg spennende oppdateringer om løpet. 

PÅMELDING HER!