close

Løren Torg Tannlegesenter har fått en ny tannlege med på laget!

Vi ønsker velkommen til tannlege Line Løvberg!

En selverklært mat- og treningsglad 30 åring som har bodd her på Løren siden 2018. Oppvokst i Oslo og trives godt i en bydel i stadig utvikling.

– Jeg elsker å bo her på Løren! Det er rolig, men likevel sentralt. Også er det så mange hyggelige mennesker som bor her, og alt man trenger av både butikker og kollektivt i nærheten. I tillegg er det ikke langt til marka. Det har blitt noen turer det siste året og da er det veldig greit at Årvollåsen ligger 4 km unna. Her har man alt på ett sted rett og slett!

Line har en 4 årig bachelor i psykologi fra Duquesne University i USA og en 5 årig Master i Odontologi ved Det Odontologiske fakultet i Oslo. I tillegg til å være lørenbeboer er hun også datter av tannlegesenterets driver, Merete Løvberg.

På spørsmål om hvordan hun synes det er og jobbe med moren sin svarer Line;

-Mamma er den beste sjefen jeg kunne fått, både i arbeidslivet og på hjemmebane. Samarbeidet går som en drøm og vi er flinke til å skille jobb og privat. Det er nok ikke alle som kan jobbe med moren sin, men jeg synes det er en trygghet å ha en erfaren kollega å kunne sparre med som jeg også er trygg på som person.


Tannlegeyrket synes hun er utrolig spennende og legger til;

-Jeg liker at yrket er variert med ulike utfordringer hvor ingen dager er like. I tillegg synes jeg det er gøy å jobbe mennesker og føle at man er til nytte. Det er spesielt givende når man får pasienter med på laget og ser bedring, og at de er fornøyd med behandlingen.

Line Løvberg finner du altså på Løren Torg Tannlegesenter i Lørenveien 44 (inngang Peter Møllers vei). De holder åpent man-fre kl 07-16 så her kan du enkelt få time før jobb. Hjertelig velkommen!

Tlf 22641637
Epost: post@lorentann.no
Hjemmeside: www.lorentann.no