close

Løren Torg Apotek 1: Deres kunnskap – vår trygghet

Apotek 1 på Løren er gode i sitt fag! De lever opp til sitt slagord, og leverer høy kvalitet på produkter så vel som på tjenester.

 Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Med over 380 apotek fordelt på alle landets fylker, og med over 3500 medarbeidere, er de genuint opptatt av å tilby kvalitetssikrede helse- og velværeprodukter.

Avdelingen på Løren har kunnskapsrike medarbeidere som gjennom rådgivning og oppfølging ønsker å bidra til bedre helse for den enkelte. De høyst kompetente apotekteknikerne og farmasøytene legger stor vekt på å formidle råd og produktkunnskap på best mulig vis. Med stor faglig tyngde forteller de kunden hvordan produktene virker – og hvordan de bør brukes for å oppå best effekt.

Det lokale apoteket på Løren er moderne og funksjonelt i innredningen, og det er lett å orientere seg i selvbetjeningshyllene. Med tre separate avlukker for uthenting av reseptbelagte medisiner blir det god flyt i kundebehandlingen, samtidig som du enkelt kan betale for selvvalgte varer i egen kasse.

Dagens apotek anses å være en av de mest spesialiserte faghandlene i Norge, og Apotek 1 på Løren er i så måte intet unntak.

I tillegg til reseptbelagte og reseptfrie legemidler får du et bredt utvalg av alt fra solpleie-, kost- og ernæringsprodukter, til produkter innen røykeslutt, trening og frititid og annen kroppspleie – for å nevne noe.

All den tid teknologien er i kontinuerlig utvikling også innen dette fagområdet, har Apotek 1 nå lansert «Ada» – en ny app som skal hjelpe deg å holde orden på medisinene dine.

Det betyr blant annet at du selv kan bestemme hvordan du vil ha dine medisiner på abonnement levert: Hente i apotek, levert til post i butikk, hjem på døren, eller i postkassen.

Her kan du laste ned appen:

Åpningstider Apotek 1 Løren:

Mandag til fredag 09-18

Lørdag 10-17

Tags : Apotek1Løren