close

Løren Rens har fått nye drivere!

I januar 2020 overtok familien Asenova driften av renseriet på Løren – en familiebedrift med høye ambisjoner.

Da vi tok over driften i januar i år, var det med stor glede og entusiasme at vi alle kunne bidra med ulike arbeidsoppgaver, og på den måten yte maksimalt for våre nye kunder,

sier Rumen Antonov – og fortsetter:

Det er i all hovedsak moren min, Mariana Asenova, som står for den daglige driften. Hun tar seg av alt innen rensing av klær og tekstiler – i tillegg til skreddersøm og stryking av skjorter. Mens faren min og jeg, vi tar oss av skoreparasjoner og nøkkelfiling.

Det lille renseriet, som ligger vis a vis Meny inne på Løren Torg, har i flere år levert renseritjenester til nærområdet. Nytt av dato er at bedriften nå også har fått ekspertise innen skreddersøm. Mariana, som har lang erfaring fra et designerfirma i Bulgaria, ser frem til å kunne bruke sin kompetanse og tilby sine tjenester til de som bor på Løren.

Jeg liker godt å jobbe med mennesker, og syns det er ekstra hyggelig å kunne starte bedrift her på Løren. Vi bodde i Peter Møllers vei for noen år tilbake, og kjenner derfor området godt. Mye har riktig nok forandret seg siden vi bodde her i 2012. Det har kommet T-banestasjon og langt flere boligblokker, men det er jo bare fint – da er det også flere folk som trenger våre tjenester.

Med sine mange praktiske og nyttige oppgaver, har Løren Rens opparbeidet seg en solid kundekrets. Rensing av overmadrasser, tepper, alle typer klær, skoreparasjoner og nøkkelfiling – samt stryking av skjorter og skreddersøm – er tjenester mange hushold benytter seg av.

Det lokale renseriet på Løren fremstår som en ryddig og oversiktlig forretning – og i anledning overtakelsen, fikk lokalet også en liten ansiktsløftning. Med kyndig ledelse og med godt opparbeidede rutiner på bruk av miljøvennlige produkter, vil Løren Rens etter alt å dømme gå gode tider i møte – og bli en viktig ressurs for alle som bor i området.
All den tid gjenbruk og miljøhensyn står i fokus i dagens samfunn, er det viktig å ta vare på det man allerede har. Renseriene utgjør i så måte en viktig forskjell. Det handler om å legge nye såler på skoene, fremfor å kjøpe nye. Det handler om å få bort flekker på klær og tekstiler, slik at de varer lengre – og det handler ikke minst om å sy opp, inn eller ut klær som kan gjenbrukes.

Vi har til hensikt å yte god service og levere kvalitet i alle ledd, så det er bare å ta en tur innom – og vi hjelper deg med det du måtte trenge, smiler Rumen.