close

Løren Dyreklinikk har skiftet navn!

Nå heter de EMPET Løren.

Etter åpningen i februar 2016 har Løren Dyreklinikk hatt en god vekst. Den veletablerte klinikken i Lørenveien var én av flere små-klinikker som samarbeidet på tvers av geografi – og hvor behandlings-kvaliteten for det enkelte dyret alltid var førsteprioritet. Slik vil det fortsatt være, bare under et nytt navn.

Eierne vil være de samme, og den grunnleggende visjonen – «vi styres av faglig ambisjon og fornøyde kunder heller enn økonomisk profitt» – vil i aller høyeste grad bestå. Ja, om mulig enda sterkere. Ettersom antall klinikker og ansatte vokser kraftig, så vi behovet for å bygge en sterk merkevare og putte alle inn under én og samme paraply. Det var viktig for oss å tydeliggjøre for folk at alle våre klinikker – uavhengig av lokasjon – hører sammen, sier veterinær og daglig leder Alice hos EMPET, avdeling Løren.

EMPET er en ledende aktør innen veterinærtjenester. Med høy faglig kompetanse på ulike områder innen dyrehelse, ønsker de å tilby sine kunder det beste som fins på markedet. EMPET Løren har også med sine kvalifiserte medarbeidere lagt stor vekt på å skape et godt arbeidsmiljø, hvor trivsel for ansatte, kunder og pasienter står i fokus.

Klinikkene og de ansatte har til enhver tid de verktøyene som skal til for å drive en dyreklinikk av høy kvalitet. Deler av overskuddet beholdes i bedriften, og brukes blant annet til videreutdanning og spesialisering for de ansatte. Pengene investeres også i nytt og moderne utstyr, og for å opprettholde innbydende, moderne lokaler for kundene.

Det nye navnet på dyreklinikk-kjeden er på ingen måte tilfeldig.

EMPET står for empiri (kunnskapsbasert erfaring), empati og «emergency» – ja, og så ser du på bokstaven M i EMPET? Den er designet med små hunde- og katteører, supplerer Sofia, en av dyrepleierne med autorisasjon, som for øvrig nylig avsluttet tilleggsutdannelse med ettårig kurs innen anestesi.

EMPET har 10 smådyrklinikker og én hesteklinikk. Om kort tid utvider de virksomheten med tre nye avdelinger; på Røa og Ullevål i Oslo.

Avdelingen på Løren understreker at de også er der for å gi råd og veiledning, og alle er hjertelig velkommen innom.

Kontaktinformasjon og adresse