close

Kvalitet og engasjement gir gode resultater

Med friske blomster på kontoret hver mandag, gjør de sju meglerne hos Eie Eiendomsmegling seg klare til å ta fatt på en ny og givende arbeidsuke.

Eie Eiendomsmegling er Norges største privateide og bank-uavhengige meglerkjede. I mars 2016 ble det første kontoret på Oslo Øst åpnet i Lørenveien 41.

Daglig leder Jon Solberg, Silje Dammen og Joakim Ian Tangen, er meglertrioen som startet Eies filial på Løren. De er alle kompetente, erfarne meglere som kom fra store og sterke organisasjoner som Krogsveen, Privatmegleren og DNB Eiendom. Med klokkertro på egen visjon; et meglerfirma med større frihet og fleksibilitet, samlet de kreftene, og tok fatt på en hverdag fylt med mye jobbing og entusiasme – og ikke minst et brennende engasjement for lokalsamfunnet.

Selv om det hele startet med en litt trang fødsel, hvor de i fjerde kvartal 2016 bare kunne skilte med fire prosent av markedsandelen i området, postnummer 0585 – har de åpenbart lykkes i sin visjon. Per i dag er de sju ansatte, har totalt hittil i år en markedsandel på hele 22 prosent – og er å regne som den største eiendomsmegleren på Løren.

– Vi var og er en engasjert og dedikert gjeng som tror at det å levere kvalitet i alle ledd bidrar til at kundene har tillitt til oss. Samtidig er det jo sånn at vi alltid har noe å strekke oss etter. Det som var godt nok i fjor, er ikke godt nok i dag, sier daglig leder Jon Solberg.

Han forteller videre at det å ha genuin interesse for hver enkelt sak, til enhver tid tenke kvalitet og samtidig være tilgjengelig for kundene, har bidratt til det gode resultatet. Det gjelder alltid å tenke hva som er best for kunden, som for eksempel å tilby håndplukkede fotografer til den enkeltes prospekt og annonsering.

Meglerfirmaet i Lørenveien har også med sitt litt annerledes utstillingsvindu greid å skape nysgjerrighet hos kundene. I hele lokalet har de lagt stor vekt på å gjøre det hjemmekoselig. Med en lun fargepalett, innbydende interiør og friske blomster fra Blomsterpikene – inne så vel som ute – får man virkelig lyst til å gå inn og slå av en prat.

– Det er jo boliger vi jobber med, og da er det også viktig at vi som er på gateplan har et åpent, hyggelig og inviterende lokale. Det kommer til og med folk innom bare for å si at det er så trivelig å gå forbi her, smiler Solberg.

Den erfarne eiendomsmegleren stortrives på Løren, og etter å ha jobbet som megler i Oslo i over 15 år, har han sammen med sine gode kolleger definitivt kunnskapen som skal til for å gjøre en god jobb for kundene. Utrolig nok har Eie Eiendomsmegling avdeling Løren tilnærmet null i markedsbudsjett, men takket være fornøyde kunder og jungeltelegrafen, er de altså i toppsjiktet i meglerbransjen.

– Utviklingen i markedsandeler viser at vi gjør noe riktig! Vi har lyst til å skille oss ut, og det er kanskje derfor vi blir anbefalt videre. Og så skal det sies; folk på Løren har en sterk lokal tilknytning, de flytter ofte innenfor nærmiljøet, avslutter Solberg.

Han legger til at Eie skal ha en markedskampanje i november og desember. Hver torsdag blir de å finne på Løren Torg – og da kan flere bli heldige vinnere av et fantastisk bilde med lokalbefolkningens egne superlativer om nabolaget.

 

 

 

Tags : Eie EiendomsmeglingLøren